Kanal D renunţă la "Vacanţa Mare"

Contractul dintre Kanal D şi Vacanţa Mare va expira la sfârşitul lunii aprilie, ultimele emisiuni ale grupului fiind difuzate până la mijlocul lunii mai, urmând să fie purtate negocieri cu artiştii pentru o nouă producţie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Kanal D.

1133 afișări
Imaginea articolului Kanal D renunţă la "Vacanţa Mare"

Kanal D renunţă la "Vacanţa Mare" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Contractul între Kanal D şi «Vacanţa Mare» a ajuns la final, după doi ani şi jumătate de colaborare, însă, aşa cum s-a întâmplat după fiecare sezon, vor urma negocieri pentru o nouă producţie. Kanal D consideră că a fost o colaborare avantajoasă de ambele părţi, drept pentru care a şi solicitat echipei să propună alte proiecte. În cazul în care proiectele propuse se vor potrivi atât ca target, cât şi ca buget planificat postului nostru, colaborarea poate fi reîncepută oricând", spun reprezentanţii Kanal D.

Potrivit acestora, mai mulţi membri ai trupei Vacanţa Mare au avut şi alte colaborări.

"Mugur (Mihăescu, n.r.) a fost şi prezentator la «Ora Câştigătorilor», Mirela Stoian şi Ani Creţu au prezentat un matinal. Credem că am demonstrat deja, Kanal D nu exclude colaborarea cu nicio vedetă de pe piaţă care ar fi pe gustul publicului nostru şi care ar aduce beneficii staţiei", mai spun reprezentanţii postului de televiziune.

Contactaţi de MEDIAFAX, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu au declarat că anul acesta se încheie contractul cu postul Kanal D, dar că nu au început discuţii cu reprezentanţii postului pentru o prelungire a acestuia.

"Anul ăsta, în iunie cred, ni se termină contractul. Deocamdată nu ne-am lansat în nicio discuţie. (...) Contractul a fost semnat pe doi ani jumate. Nu ne-am apucat încă de filmat pentru următoarele episoade. Deocamdată am filmat până la finalul contractului, până în iunie", a declarat Mugur Mihăescu.

Radu Pietreanu a mai mărturisit că încă nu ştie ce se va întâmpla pe viitor. "În iunie, vom fi liberi de contract şi vom vedea atunci", a spus Pietreanu.

Grupul Vacanţa Mare a început colaborarea cu televiziunea Kanal D în ianuarie 2007, odată cu intrarea postului pe piaţa din România. Emisiunea "Vacanţa Mare - Inimă de oltean" este difuzată la Kanal D marţi, de la ora 22.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici