Kelemen Hunor despre Szobi Cseh: Un om extrem de puternic, o pierdere uriaşă pentru filmul românesc

Ministrul Culturii, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că decesul lui Szobi Cseh, reprezintă o pierdere uriaşă pentru fimul românesc şi l-a caracterizat pe actor ca fiind un om extrem de puternic şi hotărât.

178 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor despre Szobi Cseh: Un om extrem de puternic, o pierdere uriaşă pentru filmul românesc

Kelemen Hunor (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"O veste tristă, o pierdere uriaşă. L-am cunoscut şi m-am întâlnit în 2011 ultima dată cu el, când am avut şansa să-i înmânez o decoraţie de la preşedintele României, la propunerea ministrului Culturii. Un om extrem de puternic, un om extrem de hotărât şi determinat pentru ceea ce a făcut şi pentru planurile lui şi o pierdere uriaşă pentru filmul românesc, pentru cultura românească", a declarat Kelemen Hunor.

Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni, la vârsta de 71 de ani, fiind diagnosticat cu mielom multiplu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici