Legendarul toboşar Billy Cobham va concerta la Satu Mare (Video)

Legendarul toboşar Billy Cobham va concerta, vineri seara, la Satu Mare în cadrul celei de-a patra ediţii a Samfest Jazz.

16 afișări
Imaginea articolului Legendarul toboşar Billy Cobham va concerta la Satu Mare (Video)

Legendarul toboşar Billy Cobham va concerta la Satu Mare (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul Casei de Cultură "GM Zamfirescu", Gheorghe Molnar, a declarat miercuri, că Billy Cobham va concerta vineri seara, în jurul orei 21.00, în cadrul Festivalului Samfest Jazz.

Festivalul, care se va desfăşura pe o scenă amplasată în Centrul Nou al oraşului Satu Mare, va fi deschis, vineri seara, la ora 19.00, de Garbis Dedeian Quartet (România), urmat de duo-ul maghiar Kornel Horvat Duo, pentru ca finalul primei seri să-i aparţină lui Billy Cobham Band.

În cea de-a doua zi a Festivalului de Jazz, sâmbătă, vor evolua sătmăreanul Cserey Csaba, Mario Florescu, trupa "Prezent" din Oradea şi "Trilok Gurtu and Own World Music Group", formaţie cunoscută peste tot în Europa.

Festivalul va dura două zile şi se va desfăşura pe platoul din Centrul Nou al oraşului Satu Mare, cu începere de la ora 19.00.

În caz de vreme nefavorabilă, concertele se vor muta în incinta Teatrului de Nord.

Intrarea la festival este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici