Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol şi Elvira Deatcu, colegi în "Iubire şi onoare"

Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol şi Elvira Deatcu sunt colegi în "Iubire şi onoare", cel mai nou proiect MediaPro Pictures, care va fi difuzat din toamnă Acasă, informează postul de televiziune.

512 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol şi Elvira Deatcu, colegi în "Iubire şi onoare"

Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol şi Elvira Deatcu, colegi în "Iubire şi onoare" (Imagine:www.acasatv.ro)

"Iubire şi onoare", cel mai nou proiect MediaPro Pictures, care va fi difuzat din toamnă Acasă, aduce pe platourile de filmare nume mari ale cinematografiei. Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Elvira Deatcu şi Alexandru Papadopol vor fi colegi pe platourile de filmare din Buftea ale telenovelei care spune povestea de iubire imposibilă dintre un arab şi o româncă.

Actriţa Maia Morgenstern se află la a doua colaborare cu postul Acasă, după serialul "Aniela", de această dată cu rolul Marietei, mama Ilincăi (Mădălina Drăghici), o femeie care se opune iubirii dintre fiica ei şi şeicul arab Amir (Radu Vâlcan).

"Este o onoare faptul că producătorii m-au cooptat într-un nou proiect. Ei m-au invitat să mă lansez într-o nouă aventură culturală, una care depăşeşte graniţele ţării. În pregătirea rolului mă bazez pe intuiţie şi pe ceea ce cunosc despre acea lume, în speranţa şi în dorinţa că-mi voi împlini un nou vis - acela de a juca un rol nou pentru mine", spune actriţa.

După parvenitul Mitică Lăptaru din "Aniela", Ioan Isaiu se află din nou în faţa unui rol diferit, de această dată el va fi tatăl Ilincăi, o tânără cu un suflet sensibil care-şi găseşte iubirea la mii de kilometri depărtare.

"Este o partitură ofertantă care poate deveni un personaj puternic şi cu priză la public. Noi acum facem cunoştiinţă, ne prezentăm unul altuia şi sper să ne împrietenim foarte bine. Iar faptul că voi juca alături de doamna Maia Morgenstern este o bucurie şi o provocare în acelaşi timp, o provocare a mea la profesionalism şi studiu mai intens", declară Ioan Isaiu.

Alexandru Papadopol face şi el parte din familia protagonistei, unde îl interpretează pe unchiul acesteia, Claudiu, un bărbat uns cu toate alifiile care ascunde mai multe secrete.

"Prima zi de filmare a fost şi cea mai grea, pentru că am avut mari emoţii. Fiecare început, fiecare nou rol înseamnă pentru mine frământare, mă gândesc la personaj zile bune înainte de debutul filmărilor, am emoţii când aud prima dată «Acţiune!». Claudiu este un bărbat puternic, un profesionist extraordinar, un om echilibrat, cu psihic puternic. În prima zi am filmat alături de Maia Morgenstern, un nume mare din cinematografia românească şi mondială, aşa că am avut parte de emoţii duble", spune Alexandru.

Între Claudiu (Alexandru Papadopol) şi Lavinia (Elvira Deatcu) se naşte o frumoasă poveste de dragoste.

"Am citit primele 20 episoade, ştiam de la primele întâlniri cu producătorii şi regizorii despre ce este vorba în linii mari şi fusesem deja prinsă de povestea lor, suna foarte bine ca propunere de personaj. Este puţin diferit de ce am jucat până acum, în aparenţă este o femeie puternică, dar ascunde părţile mai sensibile, care nu trebuie arătate lumii, sunt trăiri pe care nici ea nu şi le poate explica foarte bine raţional. Cu Alexandru Papadopol, cu care am jucat şi în «Aniela», dar şi în «Daria, iubirea mea», colaborez foarte bine, profesional vorbim aceeaşi limbă şi gândim la fel", mărturiseşte actriţa.

Maia Morgenstern, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu, Mădălina Drăghici şi Radu Vâlcan au auzit luni, 12 iulie, pentru prima oară "Acţiune" la acest proiect. Prima zi de filmare a mers ca pe roate, iar telespectatorii postului Acasă vor putea vedea marţi seară, la "Poveştiri de noapte", de la ora 22.30, imagini de "making of" de pe platourile de la Buftea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici