MALUMA revine în România. Când şi unde va avea loc concertul

În 2018, în prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au văzut în premieră în România pe Maluma, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului la nivel mondial. În vara anului trecut, în plină pandemie, Maluma a editat al cincelea său disc - “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live.

401 afișări
Imaginea articolului MALUMA revine în România. Când şi unde va avea loc concertul

MALUMA revine în România. Când şi unde va avea loc concertul

Însă, începând cu luna septembrie a acestui an, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara anului viitor. Turneul va ajunge şi-n România, astfel că, Maluma va reveni în Bucureşti, pe 8 aprilie 2022, cu ocazia unui eveniment ceva mai special  ce va avea loc în Pavilionul central Romexpo. Pe lângă o serie surprize pe care Maluma le va pregăti publicului român, conceptul noului turneu, ce are o scenă rotundă în mijlocul sălii, va face ca artistul să aibă o legătură mai apropiată cu fanii, iar evenimentul să fie în cele din urmă, de neuitat.

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, este un artist columbian, care s-a remarcat în 2011 prin hit-ul Farandulera, iar primul pas important l-a făcut un an mai tărziu prin albumul de debut numit “Magia“. Însă, marea consacrare s-a produs în 2015 prin cel de-al doilea disc, “Pretty Boy, Dirty Boy“, material placat cu 8 discuri de platină. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimoşi artişti latino, având colaborări cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira şi Ricky Martin, printre mulţi alţii, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", dar şi la gala Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist". Ultimul său disc, Papi Juancho, care va fi prezentat în premieră în România, a fost deja placat cu şapte discuri de platină şi a intrat în mai toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard 200. 

Preţ bilete:

Pentru un număr limitat de bilete preţurile Early Bird vor fi:

Diamond Circle - Limited Early Bird – 594 lei în loc de 691 lei.
Intrare generală (general admission) - Exclusive Early Bird – 194 lei în loc de 292 lei.

După epuizarea biletelor de tip Early Bird pentru Diamond Circle şi Intrare generală (general admission), preţurile de vânzare a biletelor vor fi Diamond Circle – 691 lei şi Intrare generală (general admission) – 292 lei.

De asemenea, fanii Maluma au la dispoziţie şi categoria VIP la preţul de 756 lei.

Pentru show-ul Maluma de la Bucureşti, biletele vor fi puse în vânzare pe 21 decembrie 2021 la ora 11.00 prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, Entertix (www.entertix.ro) şi iabilet.ro

Pentru mai multe detalii mergeţi pe www.ddee.ro

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici