Marile nume ale Internetului se adună din nou la Bucureşti

Companii şi branduri majore ale Internetului se adună la Bucureşti, în 6 şi 7 iunie, pentru ICEEfest. Lista speakerilor deja confirmaţi anunţă un eveniment de anvergură.

1950 afișări
Imaginea articolului Marile nume ale Internetului se adună din nou la Bucureşti

Imagine de la ultima ediţie RoNewMedia, când a fost anunţat ICEEfest

De la Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, PayPal, Microsoft până la BBC sau HBO, continuând cu reprezentanţi de vârf ai unor grupuri de comunicare majore din lume, precum Saatchi & Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi şi alţii.

O atenţie mult mai mare va primi, anul acesta, şi zona dedicată jocurilor şi internetului mobil, printre speakerii confirmaţi fiind deja reprezentanţi ai Deezer, Orange, Ubisoft sau Gameforge.

Evenimentul va avea şi o parte de divertisment, care cuprinde momente de stand-up comedy, o seară dedicată filmelor virale şi umorului online, un concurs al dezvoltatorilor de aplicaţii mobile, ceremonia de decernare a premiilor IAB MIXX precum şi întâlniri inedite între vedete de prin rang şi fanii lor de pe Facebook.

“Pe lângă expoziţia de tehnologie şi evenimentele din cadrul festivalului, anul acesta vom avea practic două conferinţe care se vor derula în paralel. Una este dedicată zonei care ţine de inovaţie şi creativitate, cea de-a doua este axată pe chestiuni mult mai practice, actuale. Fiecare va dispune de o scenă şi de o sală separată”, spune Dragoş Stanca, managing director Thinkdigital, compania care organizează evenimentul.

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival - este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia în 2008 a atacat, începând de anul trecut, piaţa marilor evenimente din domeniul tehnologiei şi industriei digitale din regiune.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft- prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – şi se va desfaşura în 6 şi 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City. Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial www.ICEEfest.com iar zona expoziţională a evenimentului este încă deschisă partenerilor.

IMPORTANT! Cititorii mediafax.ro beneficiază de o reducere de 15% faţa de orice preţ afişat pe site, dacă trimit un email cu subiectul Mediafax ICEEfest la adresa tickets@thinkdigital.net până cel tarziu vineri, 5 mai!

În plus, cumpărătorii biletelor Full Pass pentru cele două zile ale festivalului primesc automat un abonament pe 1 an la publicaţiile Ziarul Financiar şi Business Magazin.

Ziarul Financiar şi Business Magazin sunt parteneri media la ICEEfest 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici