MCC caută director general pentru Sahia Film

Ministerul Culturii şi Cultelor (MCC) va organiza, pe 18 şi 22 octombrie, un concurs pentru ocuparea funcţiei de director general al societăţii comerciale Sahia Film, funcţie ocupată interimar de Marius Iuraşcu.

8 afișări

Potrivit MCC, concursul va consta într-un proiect de management, evaluat pe 18 octombrie, şi un interviu, pe 22 octombrie.

Cei interesaţi de conducerea Sahia Film trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de participare: studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă, în domeniul arte - cinematografie şi media, minim cinci ani vechime în specialitatea studiilor, cunoaşterea programului MS Office şi a utilizării Internetului, cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională.

Dosarele de concurs pot fi depuse la MCC până la 9 octombrie.

Sahia Film este o societate comercială, care funcţionează din 2003 în subordinea Ministerului Culturii şi Cultelor, când a fost transferată de la Centrul Naţional al Cinematografiei. La momentul preluării de către MCC, Sahia Film avea datorii către bugetul de stat de aproximativ un milion lei. Totuşi, în urmă cu aproximativ un an, ministrul Culturii şi Cultelor, Adrian Iorgulescu, spunea că societatea nu mai are datorii. "E o societate pe care am pus-o pe picioare. Acum o dăm pe profit”, a explicat atunci Iorgulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici