Meciul de handbal Oltchim-Gyor, urmărit la Pro TV de 2 milioane de telespectatori în minutul de aur

Meciul de handbal Oltchim - Gyor difuzat în direct, duminică seară, de Pro TV a fost urmărit în momentul de maximă audienţă, înregistrat la ora 18.46, de aproape 2 milioane de telespectatori din întreaga ţară, potrivit postului de televiziune.

217 afișări
Imaginea articolului Meciul de handbal Oltchim-Gyor, urmărit la Pro TV de 2 milioane de telespectatori în minutul de aur

Meciul de handbal Oltchim-Gyor, urmărit la Pro TV de 2 milioane de telespectatori în minutul de aur (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Meciul de calificare a Oltchimului în finala Ligii Campionilor, în direct la Pro TV, a depăşit în audienţe derby-ul Rapid-Steaua.

În minutul de maximă audienţă, de la ora 18.46, în momentul în care Gheorghe Hagi aplauda frenetic prestaţia fetelor, Pro TV a înregistrat în rândul publicului comercial (urban, cu vârste între 18 şi 49 de ani) 9,6 puncte de rating si 35,1% cotă de piaţă.

Derby-ul Ligii 1, Rapid - Steaua (5-1), transmis duminică seară de Digisport, a înregistrat o medie de 3,7 puncte de rating pe acelaşi target comercial.

Meciul Oltchim - Gyor din semifinalele Ligii Campionilor, de duminică, la Pro TV s-a clasat în topul preferinţelor telespectatorilor obţinând pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani o audienţă medie de 5,2 puncte de rating şi 21,2% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 se clasa pe locul al cincilea, cu doar 1,7 puncte de rating si 7,1% cotă de piaţă.

Meciul Oltchim - Gyor a adunat în faţa micilor ecrane un milion de telespectatori la nivelul întregii ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici