Mediafax extinde campania "Informaţie fără limite" către bloguri de business

Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, oferă acces liber pe site-ul www.mediafax.biz unui număr de 20 de bloggeri interesaţi de economie şi antreprenoriat, în cadrul campaniei "Informaţie fără limite".

24 afișări
Imaginea articolului Mediafax extinde campania "Informaţie fără limite" către bloguri de business

Mediafax extinde campania "Informaţie fără limite" către bloguri de business (Imagine: Mediafax Foto)

La două săptămâni de la lansarea acestei campanii, adresată în principal abonaţilor la fluxurile de ştiri, Mediafax include printre beneficiari 20 de bloguri de business, ce publică informaţii şi comentarii despre economie sau despre anumite sectoare economice.

În perioada 29 iulie - 15 septembrie, bloggerii selectaţi vor avea acces liber pe site-ul de informaţie de businesswww.mediafax.biz la fluxurile Mediafax specializate pe domenii economice: Auto & Transporturi, Construcţii & Imobiliare, Media & Advertising, IT&C, Financiar, Turism, Energie, Sănătate & Farmaceutic, Retail & Agricultură, Juridic.

Mediafax transmite în fiecare zi pe acest site peste 200 de ştiri economice, dar şi mai bine de 200 de anunţuri de licitaţii şi oportunităţi de afaceri.

În plus, la fel ca ceilalţi utilizatori ai site-ului, bloggerii vor putea accesa 32 de secţiuni de date statistice, un calendar de târguri şi evenimente şi o revistă a presei româneşti.

Lansat în 2007 ca primul site de informaţie economică difuzată în timp real din România, www.mediafax.biz a obţinut în acelaşi an premiul Internetics pentru cel mai bun site de afaceri.

Campania "Informaţie fără limite" se desfăşoară pentru al doilea an consecutiv şi este adresată instituţiilor de presă, care citesc ştirile Mediafax prin intermediul site-ului www.news.mediafax.biz, precum şi companiilor care vizualizează informaţiile economice de pe www.mediafax.biz. Până pe 15 septembrie, mass-media şi companiile abonate la cel puţin un flux de informaţii au acces extins la ştirile Mediafax şi la celelalte materiale scrise de cei mai buni jurnalişti de agenţie din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici