Mediafax Foto distribuie imaginile New York Times în România

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, a devenit distribuitor al imaginilor New York Times în România, pentru ziare, reviste, new media, edituri şi agenţii de publicitate.

62 afișări
Imaginea articolului Mediafax Foto distribuie imaginile New York Times în România

Mediafax Foto distribuie imaginile New York Times în România (Imagine: New York Times)

Totodată, prin acest acord, Mediafax Foto va distribui imagini din colecţiile Fairfax şi Women's Wear Daily.

Prima cuprinde cele mai bune fotografii de presă şi de stock de la principalele publicaţii din Australia: The Sydney Morning Herald, The Sun-Herald, The Sunday Age şi The Australian Financial Review.

Cea de-a doua este o colecţie axată pe lumea modei, a celebrităţilor şi divertismentului.

Ca distribuitor al New York Times Syndicate Photos, ce înglobează imaginile New York Times, Fairfax şi Women's Wear Daily, Mediafax Foto oferă acces la peste 40 de fotografii noi în fiecare zi din această sursă, precum şi la o arhivă de circa 45.000 de imagini.

Editorii foto din presă şi reprezentanţii editurilor şi ai agenţiilor de publicitate vor găsi pe mediafaxfoto.ro fotografii apărute în paginile cotidianului The New York Times în decursul a mai bine de o sută de ani, de la interpretări în imagini ale unor evenimente cu impact global până la fotografii din lumea ştiinţei şi artei, a afacerilor şi a tehnologiei.

"Parteneriatul cu New York Times îmbogăţeşte portofoliul de imagini pe care Mediafax Foto îl pune la dispoziţia clienţilor săi, oferind fotografii la standarde înalte de calitate nu numai presei, ci şi segmentului comercial", spune Ovidiu Popa, Unit Manager Mediafax Foto.



Noul acord de distribuţie se alătură parteneriatelor încheiate de Mediafax Foto, începând din 2003, cu serviciul fotografic AFP, European Pressphoto Agency, Reuters, vario images şi The Associated Press.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici