Mediafax Foto, liderul pieţei de fotografie de presă, oferă noi posibilităţi de achiziţie a imaginilor

Mediafax Foto, liderul naţional pe piaţa fotografiei de presă, extinde, începând de miercuri, 23 septembrie, posibilităţile de achiziţie a imaginilor stocate în arhiva sa, permiţând, în plus faţă de serviciile oferite deja, şi achiziţia de fotografii one by one, prin intermediul comenzilor on-line.

515 afișări
Imaginea articolului Mediafax Foto, liderul pieţei de fotografie de presă, oferă noi posibilităţi de achiziţie a imaginilor

Mediafax Foto, liderul pieţei de fotografie de presă, oferă noi posibilităţi de achiziţie a imaginilor

Acest upgrade, menit să vină în întâmpinarea nevoilor unei arii mai largi de clienţi, oferă în prezent trei posibilităţi de a utilizare a serviciului: în editorialul de print (la preţul de 20 euro/ imagine), în editorialul de on-line (la preţul de 5 Euro/ imagine) şi în zona comercială. 

Arhiva foto online a Mediafax Foto conţine peste 350.000 de imagini de la cele mai importante evenimente care au avut loc în România, din 1990 până în prezent.

Echipa de fotografi profesionişti a Mediafax Foto acoperă toate evenimentele majore ale momentului, transmiţând în timp real imagini de la faţa locului. Fotografiile Mediafax Foto sunt preluate în fiecare zi de cele mai importante publicaţii din România, fie că este vorba de cotidiene sau periodice, presa centrală sau locală.

În prezent, Mediafax Foto are o reţea formată din peste 100 de fotografi profesionişti care asigură în orice moment imagini de la evenimente petrecute în orice colţ de ţară, acoperind toate domeniile de interes: politic, economic, sport, fapt divers, cultură, divertisment, celebrităţi.

Despre Mediafax Foto:

Mediafax Foto este lider naţional pe piaţa de fotografie de presă. Departamentul foto s-a dezvoltat în cadrul agenţiei de presă Mediafax din 1995 şi furnizează zilnic cel mai consistent flux de fotografie de eveniment românesc, asigurând conectarea presei locale şi naţionale la cele mai relevante evenimente petrecute zi de zi în România.

Produse şi servicii puse la dispoziţie de Mediafax Foto:

  • Fotografie de eveniment (presă) - fluxul zilnic de fotografie de presa, fotografie de arhivă si fotoreportaje Premium.
  • Infografice şi caricaturi
  • Multimedia – reportaje flash, însoţite de o coloană sonoră relevantă pentru fiecare poveste în imagini în parte
  • Stock – o colecţie de fotografie conceptuală şi de artă
  • Publicity – serviciu care asigură companiilor acoperire media permanentă cu ajutorul unui portofoliu de imagini relevant pentru activitatea lor
  • Servicii profesionale – fotografie la cerere şi fotografie de studio

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Florentina Stanciu,  Mediafax Foto Sales – florentina.stanciu@m.ro | tel: 0318 256 429

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici