Mediafax lansează un site de sărbători în Orange World şi deschide linie directă cu Moş Crăciun

Mediafax şi Orange lansează joi, 17 decembrie, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un site de sărbători în portalul pentru mobil Orange World, conţinând informaţii, topuri şi sugestii pentru Crăciun şi Revelion.

62 afișări
Imaginea articolului Mediafax lansează un site de sărbători în Orange World şi deschide linie directă cu Moş Crăciun

Mediafax lansează un site de sărbători în Orange World şi deschide linie directă cu Moş Crăciun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Site-ul le dă clienţilor Orange ocazia de a-şi personaliza telefonul mobil cu tonuri de apel şi de aşteptare bazate pe colinde ale unor artişti ca Ştefan Bănică, Andra şi Gheorghe Zamfir.

În plus, utilizatorii au posibilitatea de a alege o felicitare SMS pe care să o primească gratuit pe telefonul mobil şi să o trimită apoi cadou celor dragi.

Din acelaşi site, utilizatorii pot afla cum să creeze diverse ornamente şi felicitări personalizate şi cum se urează "Crăciun fericit!" în peste o sută de limbi şi dialecte din lume.

Site-ul de sărbători, disponibil în secţiunea Enjoy din portalul pentru mobil Orange World, mai cuprinde glume şi recorduri de Crăciun, sugestii de cadouri şi de meniuri de sărbători.

Informaţii despre tradiţiile de sărbători din România şi din alte ţări, precum şi topuri ale celor mai bune filme şi cărţi despre Crăciun sunt, de asemenea, incluse în site-ul pentru mobil.

Totodată, începând cu această săptămână, copiii pot vorbi direct cu Moş Crăciun de pe telefonul mobil, sunând la numărul 311, îi pot spune ce cadouri doresc să primească, îi pot recita poezii şi fredona cântece, spunându-i dacă au fost cuminţi şi anul acesta. Linia telefonică specială de sărbători va rămâne deschisă până pe 24 decembrie.

"Prin acest site şi linia directă cu Moş Crăciun, îi invităm pe clienţii Orange să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă şi să se pregătească pentru ele. Sugestiile de cadouri şi de meniuri sunt completate cu felicitări SMS, sonerii şi tonuri de aşteptate create pentru această perioadă a anului şi propuneri de cărţi şi filme clasice de Crăciun", a spus Cristina Ludae, Unit Manager Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax care furnizează conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici