Mediafax, recompensată cu premiul la categoria Presă, la Gala Superlativele VIP

Mediafax a fost recompensată, marţi seară, cu premiul la categoria Presă, în cadrul Galei Superlativele VIP, pentru "profesionalismul de care dă dovadă în furnizarea de informaţii".

24 afișări
Imaginea articolului Mediafax, recompensată cu premiul la categoria Presă, la Gala Superlativele VIP

Mediafax, recompensată cu premiul la categoria Presă, la Gala Superlativele VIP

Premiul i-a fost înmânat lui Cristian Dimitriu, directorul general al Mediafax.

"Secretul succesului sunt cei peste 15 ani de muncă şi o echipă care s-a menţinut, în timp, la standardul înalt al jurnalismului. Eu cred că Mediafax este o şcoală de jurnalism", a declarat Cristian Dimitriu la primirea premiului.

Totodată, în cadrul Superlativelor VIP, premiul la categoria Televiziune a fost acordat postului Pro TV, pentru campania "Tu ştii ce mai face copilul tău?", distincţia fiind înmânată de către Alex Bittman, fiul lui Dan Bittman. Premiul a fost ridicat de Cosmin Stan şi Paula Herlo.

"Anul acesta campania a câştigat şi premiul Emmy pentru jurnalism. (...) Echipa Pro TV este o echipă puternică, valoroasă, pentru că aceste premii nu sunt individuale, ci ale echipei", a declarat Paula Herlo.

Totodată, în cadrul Galei Superlativele VIP, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a primit premiul la categoria Divertisment. Premiul i-a fost înmânat Lianei Săndulescu, producătorul festivalului, care, la rândul ei, a înmânat revistei VIP diploma şi medalia jubiliară "Cerbul de Aur - 40 de ani".

Dan Puric a primit un premiu special pentru "ciclul de conferinţe naţionale dedicate culturii şi ortodoxiei române, sub genericul "Cine suntem"". De asemenea, Dacia a primit un premiu special pentru Brandul anului. Totodată, Societatea Română de Radiodifuziune a obţinut un premiu special pentru rebranding.

De asemenea, în cadrul Galei, la categoria Contribuţia la dezvoltarea societăţii, a fost premiată banca EximBank, în timp ce la categoria Modă, câştigătorul Superlativelor VIP a fost desemnat designerul Cătălin Botezatu.

"Olimpicii de aur", Constantina Diţă Tomescu, Alina Dumitru, Sandra Izbaşa, Viorica Susanu şi Georgeta Andrunache au fost distinse cu premii la categoria Sport, în timp ce la categoria Film, câştigător a fost desemnat Nae Caranfil, pentru regia lungmetrajului "Restul e tăcere".

De asemenea, Evenimentul anului a fost desemnat Summitul NATO de la Bucureşti, premiul fiind înmânat de Adrian Cioroianu.

La categoria Folclor, premiul Superlativelor VIP a fost acordat artiştilor Traian Ilea şi Valeria Codorean, în timp ce Ştefan Bănică Jr. a fost recompensat la categoria Muzică Pop-Rock.

Totodată, la Gala Superlativelor VIP, Omul Anului a fost desemnat Patriarhul Daniel Ciobotea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici