Melissa Leo, recompensată cu premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin

Melissa Leo a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru prestaţia din filmul "The Fighter", la cea de-a 83-a gală de decernare a premiilor Academiei de film americane, duminică, la Los Angeles, potrivit imaginilor difuzate de HBO.

12 afișări

La aceeaşi categorie, au mai fost nominalizate actriţele Amy Adams ("The Fighter"), Helena Bonham Carter ("The King's Speech"), Hailee Steinfeld ("True Grit / Adevăratul curaj)" şi Jacki Weaver ("Animal Kingdom").

Actriţa a câştigat şi Globul de Aur în luna ianuarie pentru rolul din "The Fighter".

Melissa Leo a mai fost nominalizată la Oscar în 2009 pentru rolul principal pe care îl interpretează în pelicula "Frozen River".

Actriţa, în vârstă de 50 de ani, a mai jucat în filme precum "21 Grame", "Legături de familie/ Black Irish" şi "Dragă Lemon Lima".

Anul trecut Mo'Nique a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru partitura din "Precious: Based on the Novel Push by Sapphire".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici