Mimi este prima vloggeriţă din România cu 1 milion de urmăritori pe Instagram

Mimi este oficial prima vloggeriţă din România care a depăşit numărul de 1 milion de urmăritori pe Instagram, arată un comunicat remis MEDIAFAX

988 afișări
Imaginea articolului Mimi este prima vloggeriţă din România cu 1 milion de urmăritori pe Instagram

Mimi este prima vloggeriţă din România cu 1 milion de urmăritori pe Instagram

Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, este cu siguranţă una dintre cele mai urmărite şi influente personaje din online-ul românesc. S-a apucat de vlogging în urmă cu 4 ani, pe vremea când studia actoria în Londra.

Dezinvoltă şi spontană, Mimi, a câştigat rapid un loc în inimile adolescenţilor, astăzi devenind primul vlogger feminin din România care atinge pragul de 1 milion de urmăritori pe Instagram. În acest moment, cifrele ei pe internet sună cam aşa: 927 de mii de abonaţi pe YouTube, peste 76 de milioane de vizualizări pe YouTube şi peste 300 de mii de fani pe Tik Tok.

Pe Instagram, de la deschiderea contului până in prezent are peste 29 de milioane de like-uri si peste 187 de mii de comentarii. Sub username-ul @mimimp, postează fotografii din viaţa de zi cu zi, campanii pentru diverse branduri cu care colaborează, dar şi proiecte de CSR, cauze pe care ea alege să le susţină.

Datorită ascensiuni rapide în industrie, tânăra vloggeriţă, a fost premiată cu Social Media Star la Gala Unica şi lucrează cu cele mai importante branduri. Mimi este singurul vlogger român care a avut un pannel la o conferinţă internaţională a vloggerilor, VidCon.

În 2019, Mimi a fost primul vlogger din FM-ul românesc şi, de asemenea, a susţinut cauza Salvaţi Copiii România pentru proiectul #FaraFricaPeNet, un proiect care vorbeşte despre cyberbulling şi pericolele de pe internet. Tot ea a fost şi în primul sezon al emisunii “Viaţa Bate Vlogul”, de pe ProTV Plus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici