Mircea Albulescu, internat de urgenţă la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timişoara

Actorul Mircea Albulescu a fost internat, în noaptea de luni spre marţi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, după ce iniţial s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, el acuzând dureri în zona pieptului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1729 afișări
Imaginea articolului Mircea Albulescu, internat de urgenţă la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timişoara

Mircea Albulescu (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Directorul Serviciului de Urgenţe al Spitalului Judeţean din Timişoara, Mihai Grecu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în noaptea de luni spre marţi s-a prezentat la Urgenţe actorul Mircea Albulescu.

”Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgenţe, la Spitalul Judeţean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri în zona pieptului şi cu acordul dânsului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, a spus Mihai Grecu.

Ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgenţă, iar medicii au început să îi facă o serie de investigaţii.

Potrivit unor surse din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, actorul Mircea Albulescu va fi supus unei coronarografii.

Conform surselor citate, aceasta este o procedură de diagnostic care permite verificarea condiţiei arterelor coronare.

"Actorul Mircea Albulescu este internat la noi la spital şi este într-o stare stabilă, este conştient, cooperant. Maestrul vrea să le transmită celor care sunt îngrijoraţi de starea lui de sănătate că este bine", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, medicul Alina Lupu.

Mircea Albulescu se afla la Timişoara deoarece luni seară a avut loc în acest oraş spectacolul "Bădăranii", în care actorul joacă.

 

Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani şi joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici