Mircea Albulescu: Iura a fost un bun coleg şi un om minunat

Actorul Mircea Albulescu a declarat pentru MEDIAFAX că Iurie Darie - care a decedat vineri seară - a fost mai mult decât un coleg, un actor, "a fost un om minunat".

244 afișări
Imaginea articolului Mircea Albulescu: Iura a fost un bun coleg şi un om minunat

Mircea Albulescu (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Iurie Darie a fost nu doar un coleg actor, ci a fost un om minunat, un suflet mare şi, aşa cum se spune la noi, actorii, «a găsit acum binemeritata odihnă veşnică»", a spus Mircea Albulescu pentru MEDIAFAX.

Actorul Iurie Darie a murit vineri noapte, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă, a confirmat pentru MEDIAFAX partenera de viaţă a acestuia, Anca Pandrea.

Potrivit Ancăi Pandrea, trupul neînsufleţit al lui Iurie Darie va fi depus, sâmbătă, la Teatrul de Comedie din Capitală, informaţie confirmată pentru MEDIAFAX şi de George Mihăiţă, directorul instituţiei, urmând ca înmormântarea să aibă loc duminică.

Actorul Iurie Darie a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni de viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici