Momente pline de emoţie şi note muzicale în familia Deliei. Cine este noua vedetă a familiei Matache. VIDEO

  • Delia îsi învaţă nepoţica să cânte la instrumente
  • Talentul în familia Matache se moşteneşte
  • Jessie este noua vedetă a familiei, ea ştie să cânte şi vocal
4507 afișări

Delia îşi petrece mult timp alături de nepoţica ei Jessie, mai nou aceasta o învaţă pe micuţă cum să cânte la instrumentele muzicale. Ştiai că Jessie e pe urmele ei?

În mai multe story-uri pe instagram, Oana sora Deliei, le-a surprins pe cele două artiste dând un adevărat concert.

Se spune că  „ce se naşte din pisică, şoarece mănâncă”! La numai doi ani şi jumătate, Jessie e pe urmele mamei şi a Deliei, ea ştie să cânte şi vocal, nu doar la instrumente.

Nu-i aşa că e minunată? Tot pe instagram surorile Matache vorbesc despre un nou concert la Sala Palatului, cu siguranţă, în ritmul acesta, Jessie va fi vedeta show-ului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici