Nicu Constantin este în continuare în stare critică

Starea sănătăţii actorului Nicu Constantin este uşor ameliorată, el reuşind să respire singur, spontan, dar rămâne critică, fiind monitorizat permanent de medicii din Clinica de Anestezie Terapie Intensivă, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, comandantul Spitalului Militar, Ioan Sârbu.

46 afișări
Imaginea articolului Nicu Constantin este în continuare în stare critică

Nicu Constantin este în continuare în stare critică (Imagine: Mediafax Foto)

"Este uşor mai bine. A reuşit să respire spontan, fără aparate, dar rămâne sub strictă supraveghere şi monitorizare continuă", a explicat generalul Sârbu.

Actorul a fost internat în Spitalul Clinic Militar de Urgenţă în 11 mai şi de atunci este sub strictă supraveghere medicală, în clinica de ATI.

Familia actorului a cerut conducerii spitalului să furnizeze cu prudenţă date despre boala pacientului.

Comandantul unităţii sanitare militare a spus că actorul are o suferinţă pulmonară severă şi alte boli asociate.

Nicu Constantin va împlini 70 de ani în 31 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici