O fană a lui Robbie Williams a murit după ce a suferit o cădere la concertul din Sydney al artistului

  • O fană în vârstă de 70 de ani a lui Robbie Williams a murit în spital după o cădere, la concertul din Sydney, unde a suferit leziuni la cap, în timpul primei seri a turneului australian XXV al artistului.
  • Deşi Taylor Swift a adus un omagiu fanei decedate la concertul din Rio de Janeiro, scriind că este "copleşită de durere", Robbie Williams nu a făcut încă vreo declaraţie în legătură cu moartea fanului său.
504 afișări
Imaginea articolului O fană a lui Robbie Williams a murit după ce a suferit o cădere la concertul din Sydney al artistului

O fană a lui Robbie Williams a murit după ce a suferit o cădere la concertul din Sydney al artistului

Femeia, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost tratată pentru leziuni la cap şi transportată la spital după ce a căzut la Allianz Stadium în prima seară a turneului australian XXV al lui Williams săptămâna trecută.

Decesul a fost confirmat de Spitalul St. Vincent luni.

Un purtător de cuvânt al Ambulanţei din New South Wales a declarat: "În jurul orei 22:30 joi, 16 noiembrie, paramedicii Ambulanţei din New South Wales au fost chemaţi pe Driver Avenue, Paddington. Paramedicii au tratat o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani pentru leziuni la cap înainte de a o transporta la Spitalul St. Vincent în stare critică."

Williams nu a comentat încă decesul.

După deschiderea turneului, el a distribuit un videoclip pe Instagram cu descrierea: "Sunt foarte norocos că sunt iubit atât de mult de către publicul meu. Dar cred că cei din Sydney mi-au oferit cea mai mare iubire pe care cred că am primit-o vreodată. O voi păstra în inima mea pentru nopţile agitate."

Sky News i-a contactat pe reprezentanţii lui Williams şi pe cei ai Venues NSW pentru comentarii.

Incidentul vine după moartea unei fane în vârstă de 23 de ani la un concert Taylor Swift.

Ana Clara Benevides Machado participa la turneul Eras în Rio de Janeiro vineri, când i s-a făcut rău, în timp ce temperatura în stadion a atins 60°C, potrivit presei locale.

Organizatorii concertului, Time4Fun, au declarat că Ms. Benevides Machado a fost transportată la spital, unde a murit o oră mai târziu.

După ce a aflat de incident, chiar înainte de a urca pe scenă, Taylor Swift a scris pe Instagram: "Nu pot să cred că scriu aceste cuvinte, dar cu inima frântă vă spun că am pierdut un fan mai devreme înaintea spectacolului meu. Nici măcar nu vă pot spune cât de devastată sunt de asta."

Swift a adăugat că nu va aborda incidentul pe scenă pentru că este "copleşită de durere".

Ea şi-a amânat spectacolul de sâmbătă din cauza "temperaturilor extreme".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici