O fosta parteneră de viaţă a lui Sean „Diddy” Combs a fost descoperită moartă

Modelul şi actriţa americană Kim Porter, fosta parteneră de viaţă a lui Sean "Diddy" Combs, mamă a trei dintre cei şase copii ai acestuia, a fost descoperită moartă în locuinţa sa din Los Angeles, potrivit tmz.com.

1083 afișări
Imaginea articolului O fosta parteneră de viaţă a lui Sean „Diddy” Combs a fost descoperită moartă

Foto: hepta

Surse din poliţie au declarat pentru tmz.com că Porter s-a culcat devreme miercuri seară, pentru că nu se simţea bine, iar, joi dimineaţă, când membri ai familiei sale au mers să o trezească, au descoperit-o lipsită de cunoştinţă. Medicii chemaţi la faţa locului au declarat decesul.

Potrivit aceloraşi surse, Kim Porter nu se simţea bine din cauza unei răceli sau gripe, pentru care lua vitamine. Autorităţile încearcă şi să determine dacă o recentă călătorie în Africa, de unde ar fi putut contracta o boală, ar putea fi cauza decesului.

În locuinţă nu au fost descoperite substanţe ilegale, iar autorităţile aşteaptă rezultatele autopsiei şi ale testelor toxicologice.

Kim Porter şi Diddy - un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, actor şi rapper premiat cu Grammy - au avut o relaţie de 13 ani şi s-au despărţit în 2007. Din această relaţie au rezultat trei copii, Christian, născut în 1998, şi gemenele Jessie James şi D'Lila, născute în 2006. Porter mai avea un fiu, actorul Quincy Brown, dintr-o relaţie anterioară cu cântăreţul Al B. Sure, pe care l-a crescut împreună cu Diddy.

Prietenii rapperului spun că acesta este "şocat şi devastat" din cauza morţii fostei partenere de viaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici