O nouă ediţie Mogoşoaia Clasic Fest, pe 18 şi 19 mai

O nouă ediţie a Mogoşoaia Clasic Fest, un eveniment dedicat muzicii clasice de cea mai bună calitate, va avea loc pe 18 şi 19 mai, când vor fi prezentate două recitaluri menite să comemoreze 50 de ani de la decesul unuia dintre cei mai importanţi compozitori ai secolului al XX-lea, Francis Poulenc.

231 afișări
Imaginea articolului O nouă ediţie Mogoşoaia Clasic Fest, pe 18 şi 19 mai

O nouă ediţie Mogoşoaia Clasic Fest, pe 18 şi 19 mai (Imagine: http://mogosoaiaclasicfest.files.wordpress.com)

Astfel, Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia va găzdui două recitaluri: unul cu lucrări pentru vioară şi pian interpretate de duoul Atris, alcătuit din violonista Raluca Stratulat şi pianista Adriana Toacsen, celălalt incluzând opusuri pentru instrumente de suflat şi pian create de Francis Poulenc, prezentate de importanţi solişti instrumentişti ai scenei româneşti - flautistul Ion Bogdan
Ştefănescu, clarinetistul Emil Vişenescu, oboista Ana Maria Radu şi pianista Verona Maier.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, ambele recitaluri vor începe la ora 17.00

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, opţional se va asigura transport de la staţia de metrou Parc Bazilescu, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 8 lei. Microbuzele spre Palatul Mogoşoaia vor pleca la ora 16.15.

Programul complet al evenimentului se găseşte pe: http://mogosoaiaclasicfest.wordpress.com/

Organizatorii sunt Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Asociaţia Culturală "Pro Valores", Radio România Cultural, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi ExcesMusic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici