O televiziune de ştiri afiliată CNN, lansată în Balcani

Prima televiziune de ştiri regională afiliată CNN lansată în Balcani, N1, va începe să emită joi, programele sale urmând să fie difuzate în Croaţia, Bosnia şi Herţegovina şi Serbia, a anunţat un oficial al postului TV, miercuri, la Zagreb.

408 afișări
Imaginea articolului O televiziune de ştiri afiliată CNN, lansată în Balcani

O televiziune de ştiri afiliată CNN, lansată în Balcani

N1 va începe să emită joi, la ora 13.00 GMT, în limba locală, din studiourile sale din Belgrad, Sarajevo şi Zagreb, a declarat Dubravko Merlic, şef al staţiei croate a reţelei TV, citat de agenţia oficială Hina, potrivit AFP.

"Trei programe diferite (pentru fiecare ţară, n.r.) vor fi reunite într-un program regional atunci când va fi vorba de informaţii care privesc opinia publică din cele trei state", a explicat Merlic.

N1 va face schimb de programe şi cu CNN şi va lansa un portal de informaţii, www.n1info.com. Reţeaua TV speră să ajungă în casele a aproximativ 10 milioane de telespectatori, a mai spus Merlic.

N1 a semnat recent un contract de afiliere cu Turner Broadcasting System Europe Limited, compania mamă a CNN International.

În 2011, reţeaua panarabă de ştiri Al-Jazeera a demarat un program regional în Balcani. Sediile acestei reţele sunt la Belgrad şi Zagreb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici