O vedetă tv din Anglia, vizată de un complot prin care se urmărea răpirea, violarea şi omorârea ei

O cunoscută prezentatoare de televiziune din Anglia a fost vizată de un complot prin care se urmărea răpirea, violarea şi omorârea ei.

1866 afișări
Imaginea articolului O vedetă tv din Anglia, vizată de un complot prin care se urmărea răpirea, violarea şi omorârea ei

Holly Willoughby

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Harlow, Essex, este bănuit că a solicitat să se comită o crimă şi a instigat la viol şi la răpire. Victima presupusului complot este vedeta TV, Holly Willoughby. Suspectul a fost prins de poliţişti şi vineri urmează să fie dus în faţa instanţei.

Victima şi reprezentanţii postului de televiziune au fost informaţi joi despre complot. Holly Willoughby, prezentatoarea emisiunii de dimineaţă a postului ITV, a decis să nu mai intre în direct cu câteva minute înainte de startul ediţiei de joi.

„Această veste a venit ca un şoc imens pentru toată lumea la This Morning şi ITV. Oferim tot sprijinul pe care îl putem pentru Holly şi pentru familia sa în acest moment incredibil de greu”, a anunţat un purtător de cuvânt al televiziunii.

Vedeta a primit numeroase mesaje de susţinere de la colegi, preieteni şi necunoscuţi. Printre cei care au transmis mesaje s-a numărat şi premierul Rishi Sunak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vedetă,
complot,
anglia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici