Opera Naţională Bucureşti a suspendat toate spectacolele din weekend, după tragedia din Colectiv

Opera Naţională Bucureşti (ONB) şi-a suspendat toate spectacolele din acest weekend şi îşi exprimă profundul regret faţă de victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv.

336 afișări
Imaginea articolului Opera Naţională Bucureşti a suspendat toate spectacolele din weekend, după tragedia din Colectiv

Opera Naţională Bucureşti a suspendat toate spectacolele din weekend, după tragedia din Colectiv

Totodată, Opera Naţională Bucureşti transmite condoleanţe tuturor celor care şi-au pierdut rudele şi prietenii în acest cumplit eveniment. "Îndreptăm, de asemenea, toate gândurile noastre bune către cei aflaţi în aceste momente cumplite în spitale şi le dorim să treacă cu bine peste această groaznică încercare a vieţii", anunţă ONB.

În semn de compasiune şi respect faţă de victimele acestui accident, Opera Naţională Bucureşti a suspendat toate reprezentaţiile programate să aibă loc în acest weekend la ONB şi la Teatrul de Operetă şi Musical "Ion Dacian".

Astfel, spectacolele "La Boheme" de Giacomo Puccini, "Don Quijote" de Ludwik Minkus şi "Paris, mon amour", în regia lui Răzvan Ioan Dincă, vor fi reprogramate în cursul acestei stagiuni, datele la care vor avea loc reprezentaţiile urmând să fie anunţate în curând.

Biletele achiziţionate rămân valabile pentru spectacolele reprogramate. Spectatorii care au achiziţionat bilete de la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi de la casa de bilete a Teatrului de Operetă şi Musical "Ion Dacian" şi doresc să-şi recupereze contravaloarea acestora sunt rugaţi să se prezinte la casele de bilete începând de marţi. Spectatorii care au achiziţionat biletele online şi doresc să-şi recupereze contravaloarea acestora sunt rugaţi să solicite acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa bilete@operanb.ro. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi restituită integral în contul din care a fost făcută plata.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 29 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi, dintre care 140 sunt spitalizaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici