Organizator: Festivalul UNTOLD a devenit un adevărat fenomen. Când sunt puse în vânzare primele 5.000 de abonamente

Cea de-a treia ediţie a UNTOLD va avea loc în perioada 3 – 6 august 2017, la Cluj-Napoca, primele 5.000 de abonamente urmând să fie puse în vânzare de vineri, a anunţat organizatorul la lansarea unui film realizat de un olandez despre precedenta ediţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

880 afișări
Imaginea articolului Organizator: Festivalul UNTOLD a devenit un adevărat fenomen. Când sunt puse în vânzare primele 5.000 de abonamente

Organizator: Festivalul UNTOLD a devenit un adevărat fenomen. Când sunt puse în vânzare primele 5.000 de abonamente

Managerul festivalului, Bogdan Buta, a declarat, miercuri, la lansarea unui film despre ediţia precedentă că UNTOLD a devenit un adevărat fenomen, care a primit recunoaşteri concretizate în premii şi laude de la artişti şi organizatori de evenimente din Europa.

„Cea de-a treia ediţie a Festivalului UNTOLD va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017, este cel mai bun moment. Primele 5.000 de abonamente se vând începând de vineri la un preţ promoţional de 330 de lei. Anul viitor vor costa 550 de lei. UNTOLD a devenit un adevărat fenomen, am primit recunoaşteri concretizate în premii şi laude de la artişti şi organizatori de evenimente din Europa”, a spus Buta.

Organizatorii UNTOLD au lansat, miercuri seara, la Cinema „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, aftermovie-ul ediţiei de anul trecut, regizat de olandezul Stijn Verlinde.

La ediţia din 2015 a UNTOLD au participat peste 300.000 de spectatori din 60 de ţări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici