(P) Cărţi despre spiritualitate şi dezvoltare personală care te vor trezi

205 afișări
Imaginea articolului (P) Cărţi despre spiritualitate şi dezvoltare personală care te vor trezi

Multi experti sunt de acord ca principalele boli ale secolului XXI sunt anxietatea, stresul si depresia. Si, daca ne uitam in jurul nostru, aceste afirmatii devin din ce in ce mai evidente.

Pentru a combate diverse patologii psihologice, majoritatea oamenilor apeleaza la un specialist. Cu toate acestea, pentru unele conditii, precum cele despre care am vorbit mai devreme, exista o multitudine de instrumente de auto-ajutorare care au fost deja utilizate de mii de oameni pentru a-i face mai fericiti. Printre aceste instrumente de auto-ajutor gasim cu siguranta carti despre spiritualitate, cu posibilitatea de a alege ceea ce simtim cel mai aproape de noi, de la carti despre spiritualitate crestina la carti despre suflet sau filosofie orientala. Astfel de carti sunt disponibile si la cartidesuflet.ro, o Librarie Online apreciata de cititorii din intreaga tara pentru numarul mare si versatilitatea titlurilor prezente pe site.

Mintea este foarte puternica, mult mai mult decat credem, iar potentialul sau este adesea negativ. Am facut pentru tine o selectie cu cateva Carti Spiritualitate, psihologie si chiar dezvoltare personala care te pot ajuta sa iti schimbi starea de spirit.

Cu toate acestea, pentru a imbunatati modul in care le percepem, este recomandat sa le citim cu mintea deschisa si fara graba. Si daca doresti mai mult, nu uita ca la cartidesuflet.ro exista si alte Carti Dezvoltare Personala si spiritualitate, ale autorilor pe care ti-i prezentam mai jos sau ale unor altor autori, ce te pot ajuta.

1. Puterea Prezentului de Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este un lider spiritual german, care nu apartine niciunei religii sau miscari, care incearca sa ne invete sa nu suferim, sa gestionam durerea, sa traim in prezent, sa autoeducam ego-ul si atasamentul. Daca doresti sa stii care este locul tau pe aceasta planeta, intr-o criza existentiala, sau pur si simplu doresti sa opresti suferinta sau sa renunti la anumite nevoi, aceasta carte iti va schimba viata.

In Puterea prezentului, autorul ne prezinta o modalitate de a intra in legatura cu adevaratul nostru eu, cu esenta noastra si de a evita anumite lucuri negative pe care le generam inconstient. Trebuie sa invatam sa traim in prezent. Aceasta carte interesanta este usor de citit, datorita claritatii mesajului transmis de Eckhart Tolle, printr-o multitudine de exemple si metafore care o fac din ce in ce mai “acaparatoare”.

2. Gandire rapida, gandire lenta de Daniel Kahneman

Daniel Kahneman este considerat unul dintre cei mai importanti intelectuali ai timpului nostru, iar dovada acestui lucru este acordarea Premiului Nobel pentru economie pentru munca sa in psihologie pe modelul rational de luare a deciziilor.

Aceasta carte, putin mai rationala, te va ajuta sa descoperi noi puncte de vedere si sa intelegi parti ale gandirii umane despre care probabil nu stiai nimic inainte, intelegand astfel mai bine de ce facem ceea ce facem si cum ajungem la acele decizii.

In aceasta carte, Daniel Kahneman expune cele doua moduri sau sisteme care ne controleaza modul de gandire si incearca sa ne ofere instrumentele, astfel incat sa putem castiga puterea de a imbunatati calitatea vietii noastre prin calitatea gandurilor noastre. O carte 100% recomandabila daca doresti sa intelegi mai bine cum functioneaza circuitele noastre interne si sa afli cum sa lucrezi cu ele, mai ales daca acestea cauzeaza blocaje sau episoade negative in viata ta.

3. Foloseste-ti mintea pentru a te imbogati de Napoleon Hill

Napoleon Hill este unul dintre cei mai prolifici autori de carti de dezvoltare personala. Aceasta carte scrisa in 1937 este si astazi cea mai bine vanduta carte de dezvoltare personala din lume si motivele acestui succes vor fi foarte usor de inteles dupa ce o vei citi. Napoleon Hill ne ofera rezultatul unei lungi cercetari efectuate cu scopul de a intelege exact motivele care stau la baza succesului personal, dar si financiar. Daca vrei sa afli si tu, nu poti rata aceasta carte incredibila. Suntem siguri ca vei dori sa o citesti de mai multe ori.

4. Mindfulness pentru vindecare de Jon Kabat-Zinn

Conceputa ca un ghid pentru initierea unei constientizari depline, aceasta carte este una dintre cele mai bune pe aceasta tema. In aceasta carte, Jon Kabat-Zinn incearca sa faca cititorul sa experimenteze o schimbare de atitudine fata de rutina zilnica, astfel incat sa-si poata experimenta viata intr-un mod activ, deplin si constient.

Aceasta carte este ca un simplu manual de practica, care include, printre altele, tehnici puternice de meditatie si de focalizare a atentiei, pentru a readuce cititorul la adevarata sa natura si sa se simta ca o parte armonioasa a acesteia. Suntem invatati sa atingem, mirosim, gustam si ne bucuram de ceea ce ne inconjoara in orice moment.

Daca crezi ca ai nevoie de un impuls pentr o viata mai putin stresanta, aceasta carte este ceea ce iti trebuie. Kabat-Zinn te va ghida prin transformare, invatandu-te sa te bucuri de fiecare secunda pe care o ai. 

Acestea sunt doar cateva titluri pe care ti le recomandam si pe care le gasesti la cartidesuflet.ro. Dar, cum spuneam, gama de carti disponibile este mult mai vasta. Te invitam sa le descoperi pe toate!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici