Pamela Salem, o fostă vedetă James Bond, a murit

Actriţa Pamela Salem, care a jucat rolul Miss Moneypenny, secretara lui James Bond, în filmul „Never Say Never Again”, alături de Sean Connery, cu încasări de 160 de milioane de dolari, a murit la vârsta de 80 de ani.

215 afișări
Imaginea articolului Pamela Salem, o fostă vedetă James Bond, a murit

Pamela Salem, o fostă vedetă James Bond, a murit

A apărut, de asemenea, în Doctor Who în anii 1980, în rolul profesoarei Rachel Jensen.

Vedeta britanică a murit miercuri, potrivit Big Finish Productions, care a produs o serie de filme în care a apărut.

„Never Say Never Again” a fost unul dintre cele două filme James Bond care nu au fost produse de Eon Productions, producătorul obişnuit, şi, prin urmare, nu a fost considerat ca făcând parte din franciza oficială, potrivit BBC.

A fost produs de Warner Bros şi a fost posibil deoarece scenaristul Kevin McClory a păstrat drepturile de ecranizare a romanului în urma unei lungi bătălii juridice.

Salem, care s-a născut în India în 1944, a mers la Londra pentru a studia la Central School of Speech and Drama şi a debutat la teatrul de repertoriu din Chesterfield, în York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pamela salem,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici