Pascal Bruckner se întâlneşte cu cititorii din România pe 27 iulie la Bucureşti

Scriitorul francez Pascal Bruckner se va întâlni cu cititorii din România pe 27 iulie, la librăria Cărtureşti Verona din Capitală, informează un comunicat al editurii Trei.

499 afișări
Imaginea articolului Pascal Bruckner se întâlneşte cu cititorii din România pe 27 iulie la Bucureşti

Pascal Bruckner (Imagine: Dragos Cristescu/Mediafax Foto)

Întâlnirea, programată pentru ora 18.00, este prilejuită de lansarea noului volum al scriitorului, "Paradoxul iubirii".

La eveniment vor participa regizoarea Chris Simion, criticul literar Dan-Silviu Boerescu şi directorul editorial al editurii Trei, Magdalena Mărculescu.

"Paradoxul iubirii" este un volum de eseuri provocatoare despre iubire. Cartea lui Pascal Bruckner descrie variaţiile paradoxale la care este supusă iubirea în călătoria pe care o face între erotism şi căsătorie. Se poate vorbi, se pare, despre progres în ceea ce priveşte condiţia femeii, condiţiile de muncă sau condiţiile de sănătate ale oamenilor, dar nu şi atunci când se vorbeşte despre sentimente şi pasiuni.

Pascal Bruckner, în vârstă de 62 de ani, este autorul mai multor romane, printre care se numără bestsellerul "Luni de fiere", precum şi al numeroase eseuri - "Euforia perpetuă", "Mizeria prosperităţii", "Tirania penitenţei", "Noua dezordine amoroasă", scris împreună cu Alain Finkielkraut. Toate aceste cărţi au apărut în România la editura Trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici