Pastila de Lectură: ”Filosofeli amare şi drăgălaşe”, de KK Jart, recomandată pentru copii mari de Andra Rotaru, de ziua cărţii pentru copii

  • Scriitoarea Andra Rotaru îţi prezintă un volum pentru copii mari: ”Filosofeli amare şi drăgălaşe”, de KK Jart
  • ”O carte ciudăţică pentru copii mari, care oferă o explorare a vieţii prin ochii unui copil.”
  • ”O imagine valorează 1.000 de cuvinte, dar fiecare pictură conţine 1.000 de poveşti”, spune artistul Nick Fadaeff
  • ”Filosofeli amare şi drăgălaşe”, de KK Jart, cu ilustraţii de Nick Fadaeff, a apărut în 2018 la editura Tracus Arte
  • Andra Rotaru este poetă, jurnalistă, realizând numeroase proiecte la intersecţia dintre arte
76 afișări

Scriitoarea Andra Rotaru continuă ziua cărţii pentru copii recomandând un volum care se adresează cititorilor care încep să crească: ”O carte ciudăţică pentru copii mari”, spune ea despre volumul ”Filosofeli amare şi drăgălaşe”, de KK Jart, cu ilustraţii de Nick Fadaeff, apărută în română în 2018, la editura Tracus Arte.

”O imagine valorează 1000 de cuvinte, dar fiecare pictură conţine 1000 de poveşti”, spune artistul Nick Fadaeff.

Andra Rotaru este poetă şi jurnalistă. A realizat numeroase proiecte la intersecţia dintre arte: performance-ul de dans Lemur, prezentat de coregraful Robert Tyree în America şi în Europa; documentarul “All Together”, realizat în cadrul rezidenţei The International Writing Program (Universitatea din Iowa, 2014); Photo-letter pairing (fotografie, proiect realizat în colaborare cu numeroşi artişti şi cu comunitatea din Iowa); Manifest(ation) pro/con DADA (Iowa, USA, 2016) etc.

A susţinut lecturi, panel-uri şi prezentări în Europa, America de Nord şi America de Sud. Volume publicate: Într-un pat, sub cearşaful alb (2005; 2015), Ţinuturile sudului (2010); Lemur (2012).

Lemur a primit premiul „Tânărul poet al anului”, în cadrul Galei Tinerilor Scriitori (2013). Volumul de debut a fost tradus in spaniolă (En una cama bajo la sábana blanca, editura Bassarai, 2008). În 2018, Lemur a apărut în traducere engleză, la editura americană Action Books.

Cel mai recent volum de poezie publicat: Tribar, Editura Nemira, 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici