GALERIE FOTO  Privé Fashion Events, o simfonie vizuală şi estetică între artă şi modă

În premieră, o ediţie de excepţie, impregnată cu artă şi modă, se pregăteşte să revolte piaţa din România, iar Iaşul va fi gazda unei explozii de creativitate şi nonconvenţional în această toamnă.

99 afișări
Imaginea articolului Privé Fashion Events, o simfonie vizuală şi estetică între artă şi modă

Privé Fashion Events, o simfonie vizuală şi estetică între artă şi modă

Într-o lume a inovaţiei, Privé Fashion Events devine sinonim cu rafinamentul şi distincţia - locul în care moda devine o expresie artistică, iar arta străluceşte cu eleganţă.

În cadrul evenimentului, invitaţii vor putea admira lucrări de sculptură realizate în bronz şi semnate de artistul vizual Felix Aftene. De asemenea, va putea fi văzută şi cea mai recentă expoziţie realizată de Vladlen Babcineţchi intitulată “Figuri celeste“. Parte din creaţiile prezentate în eveniment constituie o frumoasă colaborare cu atelierul de bijuterii Ousiai, reprezentat de designerul Sorina Cotea.

În premieră în România, Privé Fashion Events aduce în discuţie un subiect incitant: influenţa pe care inteligenţa artificială o are asupra modei şi artei. Pentru prima dată, afişul evenimentului este generat folosind inteligenţa artificială, sub coordonarea designerului grafic şi pasionatului de AI, Dmitrii Iordachi.

Evenimentul este o platformă de prim-plan pentru a dezvălui cele mai proaspete şi rafinate colecţii, semnate de branduri din România şi Republica Moldova.

Antonia Nae

Fondat în 2016, Antonia Nae London Couture House este un brand care se concentrează pe frumuseţea artei manipulării materialelor, combinând cu pricepere texturi fine şi robuste pentru a crea piese de artă spectaculoase, atât în segmentul couture, cât şi în cel ready to wear. Antonia a câştigat prestigiosul trofeu "Lipsy the Best Red Carpet Dress" la Graduate Fashion Week 2016, eveniment ce a avut loc la Londra. Acest succes i-a oferit oportunitatea de a participa la un masterclass susţinut de Victoria Beckham şi la un workshop organizat la Chanel. În anul 2018, s-a remarcat şi mai mult, clasându-se pe locul trei în competiţia "Britain’s Top Designer" din cadrul London Fashion Week. Creaţiile unice ale Antoniei au aparut în reviste de top, precum Vogue UK, Elle, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan.
Instagram: @antonia_nae
Facebook: Antonia Nae Designs
Website: www.antonianae.com

Tudor Halaţiu

Brandul Tudor Halaţiu transcendă lumea modei prin exprimarea puterii vizuale, subliniate de extravaganţa sa. Creaţiile semnate de TH reflectă principii înalte precum încrederea, curajul, forţa şi succesul. Colecţia "DIRTY MONEY" pentru toamna-iarna 2023, îmbrăţişează un concept actual: manipularea societăţii prin bani şi cum nevoia materială a devenit criteriul de clasificare a indivizilor în funcţie de puterea lor financiară. Această colecţie este completată printr-o sinergie perfectă între opulenţa vestimentară, eleganţa subtilă a designului şi bogăţia vizuală transpusă prin accesorizarea masivă.
Instagram: @wearingtudorhalatiu
Facebook: Tudor Halatiu

Revelle 

Revelle este prezent în fiecare zi pentru a îmbrăca femeile în încredere, transpunând vise în realitate şi investind un strop de suflet în fiecare creaţie. De-a lungul celor 11 ani, am avut bucuria să întâlnim oameni minunaţi care au învăţat să se iubească mai mult aşa cum sunt.
Scopul nostru este să comunicăm fiecărei femei care ne trece pragul, feminitatea, sensibilitatea şi estetica unică a brandului nostru. Creaţiile Revelle transcind conceptul de simple veşminte; ele sunt veritabile manifestări ale emoţiei.
Instagram: @revelle_shop
Facebook: Revelle
Website: www.revelle-shop.com

Anca & Silvia Negulescu 

Înfiinţat în 2010, brandul A&S Negulescu îşi conturează identitatea în jurul unei linii vestimentare versatile, cu o abordare sofisticată în segmentele smart/casual şi cocktail/ceremony. Aceste creaţii sunt îmbogăţite cu accesorii din piele naturală, completând astfel estetica distinctivă a brandului. De-a lungul anilor, designerii brandului, surorile Anca şi Silvia Negulescu, au participat la numeroase târguri, prezentări şi expoziţii.
Piesele vestimentare pot fi găsite în showroom-ul din cadrul atelierului, pe platforme e-commerce şi în magazine fizice colaboratoare.
Instagram: @asnegulescu
Facebook: Anca & Silvia Negulescu
Website: www.asnegulescu.com

Reya Bridal Couture

REYA Bridal Couture - unde rafinamentul contemporan se întâlneşte cu mireasa modernă. Redefineşte eleganţa pentru femeile puternice şi independente ale zilelor noastre. Brandul Reya a adus în Iaşi cei mai talentaţi designeri internaţionali din sfera bridal, devenind prima opţiune în gândul viitoarelor mirese.

Cu REYA, mireasa devine o forţă în lumea modei, iar rochia sa devine un simbol al puterii şi al frumuseţii sale, conferind fiecărei femei o eleganţă irezistibilă în ziua cea mare.
Instagram: @reya.bridalcouture
Facebook: REYA Bridal Couture
Website: www.reya.ro

Atelierul de Stil

În anul 2010, au făcut un pas îndrăzneţ în lumea modei, lansând un concept cu totul nou, dedicat în exclusivitate bărbatului modern, un veritabil gentleman al rafinamentului - Atelierul de Stil! Ghidaţi de dorinţa de a oferi produse de o calitate excepţională, create cu meticulozitate şi confecţionate din cele mai prestigioase materiale provenite de la casele de modă de renume internaţional: Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Holland & Sherry, Scabal, Manuel Ungaro, Carnet şi multe altele, Atelierul de Stil se conduce după motto-ul: "Un bărbat îmbrăcat bine poate cuceri lumea!"
Instagram: @atelieruldestil.official
Facebook: Atelierul de Stil
Website: www.atelieruldestil.ro

Maison Yvonne

Colecţia „Un Rêve de Yūrei” de la Maison Yvonne este o îmbinare sublimă între folclorul japonez şi eleganţa minimalistă. Fiecare piesă din acest ansamblu eteric exprimă angajamentul pentru sustenabilitate, îmbinând tehnica zero waste cu mistica spiritelor Yūrei. Colecţia capturează atmosfera misterioasă a dimineţilor înceţoşate, transpunând-o în siluete fluide, drapaje armonioase şi ansambluri noir atemporale. „Un Rêve de Yūrei” vă deschide uşa către lumea superstiţiei şi a eco-conştienţei, invitându-vă să depăşiţi limitele modei şi să vă bucuraţi de eleganţa sustenabilă.
Instagram: @maisonyvonnebrand
Facebook: Maison Yvonne
Website: www.maisonyvonne.com

Berrezzo 

Vi s-a întâmplat vreodată ca o melodie, o imagine să explodeze în interiorul Dumneavoastră cu o dorinţă nestăvilită de a trăi viaţa din plin şi de a-i savura toate gusturile? Cu siguranţă aţi trăit măcar vreodată momentul. Aceste senzaţii sunt comparabile cu efectul ţinutelor Berrezzo - elegante, dinamice, curajoase şi feminine. La fel ca şi creatoarea lor, Janna Berezovscaia, ţinutele brand-ului sunt gata să seducă imaginaţia oricui. Abordarea individuală, cu decor lucrat manual, fac aceste piese vestimentare incomparabile şi inconfundabile. Fiecare femeie merită sa fie înfrumuseţată de ţinutele Berrezzo!
Instagram: @berrezzo
Facebook: Berrezzo

Dorís 

O expresie autentică a unicităţii, rafinamentului şi eleganţei - principii care nu lipsesc niciodată din creaţiile DORÍS. Pentru că îşi doresc ca fiecare femeie să-şi scoată la lumină frumuseţea interioară prin alegerea perfectă a ţinutei, DORÍS nu este doar un brand, ci o poveste scrisă de femei, pentru femei. Creează haine care să evidenţieze autenticitatea şi eleganţa, oferind posibilitatea fiecărei femei de a se simţi încrezătoare şi frumoase zi de zi.
Instagram: @dorisstore.md
Facebook: doris_store_doris

Ready by Fortuna Sisters

Ready by Fortuna Sisters nu este doar un brand dedicat creaţiilor vestimentare frumoase, ci şi o oază de atitudine şi încredere în sine. Fiecare femeie care îmbracă creaţiile Ready devine centrul atenţiei, emanând seducţie şi magnetism, deoarece este o forţă a feminităţii puternice şi a încrederii neclintite. Fiecare moment în care alegi să îmbraci Ready se transformă într-o adevărată festivitate, o ocazie de a te învălui în frumuseţe şi a te simţi în culmea eleganţei. Alege Ready şi descoperă încrederea în tine într-o formă absolut rafinată!
Instagram: @ready by fortunasisters
Facebook: Ready by FortunaSisters
Site: www.ready-store.com

2Coat by TO

2Coat by Tovstenco Olga, o creaţie plină de rafinament şi închinată cu admiraţie Femeii -  fiinţă sublimă, autentică şi pasionată, îndrăgostită nu doar de sine, ci şi de frumuseţea vieţii în toată splendoarea sa. Brandul 2Coat by TO este o oglindă a individualităţii, un tribut adus frumuseţii şi armoniei feminine. De altfel, o colecţie fermecătoare, creată pentru a celebra esenţa feminină şi pentru a vă îmbrăţişa cu stilul şi rafinamentul pe care îl meritaţi.
Instagram: @2coatbyto_official
Facebook: 2Coat by Tovstenco Olga

Nicole Storm 

"Nicole Storm" este un brand originar din Republica Moldova, care de 7 ani bucură femeile cu ţinute business, de seară şi de mireasă.
Stilul abordat este unul clasic, minimalist cu accente senzuale şi detalii inspirate din estetica “Old Hollywood”. Modelele versatile se potrivesc pentru diverse ocazii, tipuri de siluete şi preferinţe, iar serviciul "made to measure" asigură o ajustare impecabilă pe corp. Brandul este deschis şi pentru publicul românesc cu posibilitatea livrărilor, iar unul dintre obiectivele acestuia este inaugurarea unui showroom în România.
Instagram: @nicolestorm.brand
Facebook: Nicole Storm
Website: www.nicolestormbrand.com

Cotton

COTTON ATELIER înseamnă atenţie şi grijă. Un brand creat pentru clienţi şi dedicat celor dragi, fiind lideri în domeniul personalizării şi oferind instrumentele necesare, pentru a face fiecare piesă unică. Îmbrăcămintea de casă, pijamalele şi seturile pentru mirese redefinesc eleganţa modernă, purtând cu mândrie amprenta din Republica Moldova.
Brand pentru cei dragi. COTTON - lider în personalizare.
Instagram: @cottonmoldova
Facebook: Cotton : made in Moldova
Website: www.cotton.md

Irene Vitali  

ADN-ul Brandului Irene Vitali reprezintă o combinaţie armonioasă între elementele clasice şi accentele moderne, aducând în prim plan o garderobă de bază cu influenţe trendy. Filozofia mărcii se concentrează pe ideea că îmbrăcămintea de înaltă calitate poate şi ar trebui să fie accesibilă pentru toţi. Irene Vitali creează un dulap capsulă în stilul clasic modern, promovând un consum conştient al hainelor şi accesoriilor. Colecţia pentru sezonul FW 2023 reprezintă o reinterpretare contemporană a siluetelor din decenii anterioare, aducându-le din nou în centrul atenţiei în acest sezon şi nu numai.
Instagram: @irenevitalistore
Facebook: Irene Vitali Store
Website: www.irenevitali.com

Poison 

Misiunea brandului Poison are la bază crearea hainelor, concepute cu multă pasiune, dedicaţie şi rafinament. Ne dorim ca femeile moderne, să aibă posibilitatea de a-şi exprima individualitatea. Această colecţie este un impuls de a arăta puterea, încrederea în sine, dar şi senzualitatea.
Instagram: @poisonofficial_brand

Aleasă cu grijă pentru această ediţie specială, locaţia evenimentului este cea mai impunătoare clădire de birouri din România. Accesul la evenimentul din 7 octombrie este pe bază de invitaţie, însă va exista şi o zonă deschisă publicului larg, interesat de modă şi cultură.

Privé Fashion Events s-a născut în 2017 în Republica Moldova, iniţial consacrat designerilor de nişă, creatorilor de ţinute personalizate „made to measure” şi brandurilor specializate în producţia de piese vestimentare în ediţie limitată. De această dată, organizatorii vă invită să faceţi parte din această poveste sofisticată şi inspirată, în premieră, în România.



 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici