Pro TV - lider de audienţă, vineri seară, cu "Românii au talent"

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, cu emisiunea "Românii au talent", urmărită în minutul de aur de aproape 6 milioane de telespectatori, postul înregistrând cifre de opt ori mai mari decât competitorul său, informează un comunicat.

271 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider de audienţă, vineri seară, cu "Românii au talent"

Pro TV - lider de audienţă, vineri seară, cu "Românii au talent"

Pro TV nu a avut rival pe niciun segment de public, fiind stăpînul absolut al audienţelor, în timpul difuzării primei semifinale din sezonul al doilea al show-ului "Românii au talent", care a reuşit în mintutul de aur de la 21.27 să înregistreze 29,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă incredibilă de 52,8%, adunînd în faţă micilor ecrane aproape 6 milioane de români.

La fel de impresionante sunt şi audienţele medii înregistrate pe toată durată emisiunii (20.30 - 00.03).

Astfel, pe publicul comercial - din mediul urban cu vîrste cuprinse între 18 - 49 de ani - Pro TV obţinea o audienţă medie de 20,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 47,8%, în timp ce Antenă 1 obţinea de 8 ori mai puţin - 2,6 puncte de rating şi 6,1% cotă de piaţă.

La nivelul întregii populaţii a României, Pro TV înregistra pe toată durată emisiunii o audienţa medie de 20,4 puncte de rating şi 43,9% cotă de piaţă, emisiunea fiind urmărită pe tot parcursul ei de aproape 4 milioane de telespectatori,urmat fiind de TVR cu o audienţa de 2,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 5,8%. Antena 1 se situa pe locul al treilea cu 2,1 puncte de rating şi 4,6% cotă de piaţă.

Şi pe întreg publicul din mediul urban, emisiunea "Românii au talent" nu a avut concurent, înregistrînd 20,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 43,3%, fiind urmărită pe tot parcursul de peste 2 milioane de telespectatori, în timp ce Antenă 1 obţinea doar 2,2 puncte de rating şi 4,6% cotă de piaţă.

Prima semifinală a emisiunii "Românii au talent" transmisă în direct din Studiourile din Buftea a fost una plină de emoţii, spectacol, muzică aleasă, numere de magie, dans şi foarte multă bunădispoziţie. La sfârşitul serii au fost aleşi şi primii trei finalişti care vor merge direct în finala "Românii au talent" din 11 mai: X-treme Brothers, Loredana şi Cristian Fieraru şi Aset Crew.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici