Probleme de vizibilitate pentru influenceri: TikTok a picat la nivel mondial

Reţeaua TikTok a picat joi timp de o oră. Mii de utilizatori din întreaga lume au fost în imposibilitatea de a accesa aplicaţia.

418 afișări
Imaginea articolului Probleme de vizibilitate pentru influenceri: TikTok a picat la nivel mondial

Potrivit DownDetector, problemele au început în jurul orei 10.40 BST şi au afectat utilizatorii la nivel global.

Peste 8.363 de rapoarte au fost înregistrate pe DownDetector din Marea Britanie, 21.969 pe site-ul din SUA şi 1.342 pe versiunea australiană a site-ului.

Deşi motivul întreruperii rămâne neclar, dintre cei care au raportat probleme în Marea Britanie, 90% au spus că au avut probleme cu aplicaţia, 10% cu serverul şi 1% cu comentariile.

Mai mulţi utilizatori frustraţi au intrat pe Twitter pentru a discuta despre întrerupere.

O cercetare recentă a arătat că britanicii cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani petrec în medie 57 de minute pe zi uitându-se la TikTok, mai mult decât la televizor. Ofcom a constatat că această grupă de vârstă petrece acum mai puţin de o oră (53 de minute) pe zi urmărind canalele TV tradiţionale, cu două treimi mai puţin în zece ani.

În schimb, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani continuă să urmărească programele TV programate timp de 5 ore şi 50 de minute în medie pe zi - în uşoară creştere faţă de deceniul precedent.

La această oră, TikTok pare să fie din nou online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici