Prognostic medical rezervat în cazul lui Nicu Constantin

Prognosticul medical în cazul actorului Nicu Constantin este încă rezervat, la aproape două luni de la internarea în Spitalul Militar din Capitală, starea lui este stabilă doar perioade scurte de timp, după care are nevoie de aparate care să-l ajute să respire.

136 afișări
Imaginea articolului Prognostic medical rezervat în cazul lui Nicu Constantin

Prognostic medical rezervat în cazul lui Nicu Constantin (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o ameliorare a stării de sănătate a maestrului. Din păcate, a fost de scurtă durată. Este staţionar. Este când bine, când mai puţin bine. Ne pare rău, dar trebuie să îl ţinem încă la Terapie Intensivă. Nădăjduim să se facă bine. Suntem optimişti. Prognosticul este rezervat", a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, comandantul Spitalului Clinic Militar Central "Dr Carol Davila", general doctor Ioan Sârbu.

Deşi, după prima săptămână de tratament, medicii au crezut că pacientul a depăşit momentul medical critic, totuşi au urmat episoade dificile, din cauza cărora Nicu Constantin a rămas la Terapie Intensivă. Pacientul respiră singur doar intervale scurte de timp, ceea ce impune menţinerea lui sub strictă supraveghere medicală.

Actorul va rămâne internat la ATI, unde primeşte medicaţia adecvată bolilor de care suferă. Nicu Constantin a fost internat în stare critică în 11 mai.

Familia actorului a cerut conducerii spitalului să furnizeze cu prudenţă date despre boala pacientului. Comandantul unităţii sanitare militare a spus că actorul are o suferinţă pulmonară severă şi alte boli asociate.

Nicu Constantin va împlini 70 de ani în 31 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici