PSD îl va susţine la şefia TVR pe Valentin Nicolau în Comisiile de Cultură - surse. Antonescu: O nominalizare din partea PSD ar fi o încălcare a unor înţelegeri

PSD îl va susţine la şefia TVR pe Valentin Nicolau în Comisiile de Cultură, au declarat, pentru MEDIFAFAX, surse politice.

957 afișări
Imaginea articolului PSD îl va susţine la şefia TVR pe Valentin Nicolau în Comisiile de Cultură - surse. Antonescu: O nominalizare din partea PSD ar fi o încălcare a unor înţelegeri

PSD îl va susţine la şefia TVR pe Valentin Nicolau în Comisiile de Cultură - surse

Printre numele vehiculate anterior pentru şefia TVR erau Rareş Bogdan şi Niels Schnecker, după ce, marţi, Claudiu Săftoiu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte-director general al TVR.

Valentin Nicolau a mai fost preşedinte director-general al TVR, în timpul guvernării Năstase.

Antonescu: O nominalizare a PSD pentru şefia TVR ar fi o încălcare a unor înţelegeri

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că o eventuală nominalizare a unui candidat pentru funcţia de preşedinte director-general al SRTV de către PSD ar însemna "o încălcare a unor înţelegeri care s-au făcut în baza algoritmului".

El a făcut aceste afirmaţii întrebat dacă PNL "acceptă situaţia" în care pentru funcţia de preşedinte director-general al SRTV, care aparţine PNL, PSD ar fi avansat deja o propunere în persoana lui Valentin Nicolau.

"O văd ca pe o încălcare a unor înţelegeri care s-au făcut în baza algoritmului, în baza celorlalte modalităţi parlamentare de a desemna sau de a face propuneri. Locul nu e al PNL, al PSD sau al altui partid. Dreptul de a face, conform înţelegeri, propunerea, era şi este a PNL. Dacă PSD doreşte să încalce acest lucru, îl va încălca. Vom vedea ce se va întâmpla. Deocamdată nu am avut o informaţie sau o discuţie în sensul acesta", a menţionat preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici