Radu Beligan, sărbătorit la 89 de ani de colegii de la TNB

Actorul Radu Beligan, care împlineşte, vineri, 89 de ani, a primit un mesaj de felicitare de la colegii săi de la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), aceştia dorindu-i să revină cât mai curând pe scenă, artistul aflându-se, în prezent, în spital.

1 afișare
Imaginea articolului Radu Beligan, sărbătorit la 89 de ani de colegii de la TNB

Radu Beligan, sărbătorit la 89 de ani de colegii de la TNB

Partenerii din succesul "Take, Ianke şi Cadîr", precum şi actorii din distribuţia spectacolului "Egoistul" îl aşteaptă pe Radu Beligan să se întoarcă cât mai repede între ei, actorul fiind internat la Spitalul Elias, unde se recuperează, după un accident suferit în urmă cu o lună.

"Ajuns la o vârstă olimpiană, marele artist este primit şi privit cu deplină admiraţie de un public statornic. Este actor, regizor, traducător, neobosit căutător de valori teatrale, maestru incontestabil pentru colegi şi discipoli, Radu Beligan este iubit şi venerat. Bucurându-se de preţuirea unora dintre cele mai importante spirite ale vremii, răsplătit cu distincţii dintre cele mai valoroase, în ţară şi peste hotare, maestrul Beligan este genul de artist care surprinde cu modestia sa, încercând parcă să trăiască numai în interiorul creaţiei şi cărţilor sale cu bucuria şi inocenţa primelor descoperiri existenţiale", transmite teatrul.

Actorul Radu Beligan a suferit, în noiembrie, un trausmatism cranio-cerebral minor şi o fractură de coloană cervicală, după ce a căzut pe scări. El a fost internat iniţial la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru primele îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici