Războiul firmelor de a ajunge pe prima pagină în Google. Cât plăteşti să-ţi depăşeşti concurenţa

Dacă nu apari la căutările Google, teoretic nu exişti. Drept urmare, toate companiile care investesc în strategii de dezvoltare iau în calcul indexarea în Google, motorul de căutare pe Internet care acaparează peste 70% din toate căutările. Plus că, pentru a fi cu un pas înaintea mişcărilor Google, firmele trebuie să monitorizeze activ impresiile clienţilor via Internet, potrivit cotidianului Gândul.

37 afișări
Imaginea articolului Războiul firmelor de a ajunge pe prima pagină în Google. Cât plăteşti să-ţi depăşeşti concurenţa

Războiul firmelor de a ajunge pe prima pagină în Google. Cât plăteşti să-ţi depăşeşti concurenţa

Sheila LaPierre, manager independent din Glastonbury, Anglia, susţine că firmele trebuie să fie conştiente de modul în care evoluează algoritmul de indexare Google ca să îşi poată ajuta clienţii să le găsească cât mai uşor brandul. Iar motoarele de căutare monitorizează ce spun oamenii pe site-urile de socializare şi media despre brandurile companiilor.

Acestă supraveghere este tot mai frecventă în ultimii ani, cu frecventele lansări de site-uri noi, ieftine şi facile care le oferă directorilor şansa să vadă ce spun clienţii, posibili clienţi şi chiar competitorii şi să le poată răspunde rapid şi cu efect.

Citeşte mai multe despre războiul firmelor pentru prima pagină din Google pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici