Reduceri de sărbători, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

TV & Film Academy by Ruxandra Ion oferă de sărbători reduceri la cursurile intensive de actorie Weekend Acting School, campania de promoţii începând din 12 noiembrie.

95 afișări
Imaginea articolului Reduceri de sărbători, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Reduceri de sărbători, la TV & Film Academy by Ruxandra Ion

TV & Film Academy by Ruxandra Ion, complexa şcoală de actorie, prezentatori, producţie, regie şi scenaristică din România, a devenit, la nici un an de la inaugurare, prima opţiune pentru cei care vor să se dezvolte, fie că este vorba de copii sau adulţi. Acest lucru se datorează profesorilor şi implicării acestora, programei şi amplei game de cursuri, desfăşurate în timpul săptămânii, dar şi sâmbăta, în funcţie de programul şi alegerea cursanţilor, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Venind în întâmpinarea celor care îşi doresc să participe la cursuri sau care vor să facă un cadou frumos şi util celor iubiţi de sărbători, TV & Film Academy by Ruxandra Ion lansează o campanie de promoţii pentru cei care vin să se înscrie, la sediul academiei, începând din 12 noiembrie. Astfel, TV & Film Academy by Ruxandra Ion le oferă acestora 20% reducere la cursurile intensive de actorie Weekend Acting School, desfăşurate sâmbăta, vârsta minimă fiind 11 ani, şi 30% la cursurile de actorie pentru copiii cu vârsta maximă de 10 ani.

De asemenea, pe 1 decembrie, în AFI Palace Cotroceni va exista un stand al academiei, amplasat în zona în care LaLa Band va concerta. Cei care vor veni la stand, se vor înscrie şi vor achita prima rată, vor beneficia de aceeaşi reducere.

Pe lângă şansa de a învăţa într-un mediu profesionist, cursanţii cei mai buni vor beneficia de oportunitatea de a fi impresariaţi imediat după terminarea cursurilor şi de a-şi putea fructifica şi implementa, profesional, talentul şi deprinderile învăţate în academie. Astfel, cei mai buni cursanţi ai şcolii vor primi un contract de impresariere cu Act Smart Talent Management, firma de talent-management deschisă de Ruxandra Ion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici