Reese Witherspoon şi Vince Vaughn petrec patru Crăciunuri într-o singură seară, la Pro TV

Pro TV va difuza, luni, de la ora 22:45, "De Crăciun nu stăm acasă!", filmul care va aduce în casele telespectatorilor magia Crăciunului la puterea a patra, informează televiziunea.

206 afișări
Imaginea articolului Reese Witherspoon şi Vince Vaughn petrec patru Crăciunuri într-o singură seară, la Pro TV

Reese Witherspoon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O comedie pentru toată familia, producţia regizată de Seth Gordon prezintă povestea unui cuplu nonconformist, format din Kate (Reese Witherspoon) şi Brad (Vince Vaughn). Cei doi sunt împreună de trei ani, se iubesc şi se distrează foarte bine, fără să aibă vreun plan de a se căsători sau de a avea copii. Cei doi de-abia aşteaptă Crăciunul, tocmai pentru că anul acesta nu sunt nevoiţi să se ducă să îşi vadă cei patru părinţi divorţaţi, cărora le-au spus deja că pleacă în Fiji să facă voluntariat. Programul bine pus la punct le este dat peste cap de ceaţa densă, care nu permite avionului să decoleze, astfel că nu mai au nicio scuză să nu îşi viziteze părinţii de Crăciun. Pe parcursul vizitelor, Brad şi Kate îşi aduc aminte de copilărie, ajungând să se întrebe cât de bine se cunosc unul pe celălalt şi dacă viaţa lor este într-adevăr aşa cum şi-au dorit dintotdeauna.

Producţia cu un buget uriaş, de aproximativ 80 de milioane de dolari, beneficiază de o distribuţie de excepţie: atât Reese Witherspoon, cât şi cei patru actori care îi interpretează pe părinţii lui Kate şi ai lui Brad, adică Robert Duvall, Sissi Spacek, Jon Voight şi Mary Steenburgen, sunt câştigători ai premiului Oscar.

Binecunoscut pentru talentul său extradordinar de a improviza, pe care şi l-a folosit din plin în "De Crăciun nu stăm acasă!", Vince Vaughn este lăudat de colega sa de platou, Reese Witherspoon: "Este extrem de inteligent şi de amuzant. Vince este cel mai deştept om cu care am lucrat în toată viaţa mea. Când colaborezi cu o asemenea persoană, trebuie să îi dai libertatea să facă tot ceea ce vrea, iar tu să ţii pasul. A fost o provocare pentru mine, m-a învăţat multe. Mă simt o actriţă mai bună". Cât despre diferenţa foarte mare de înălţime dintre ea şi Vince, Reese îşi aduce aminte cu zâmbetul pe buze: "Scenele în care trebuia să ne sărutăm au fost mai grele, nu e uşor să ajungi acolo sus la el şi să-l săruţi! Iar când am dansat, m-a ridicat cu totul în cea mai mare parte din secvenţă, nu ne vedeaţi picioarele tocmai pentru că eu eram în aer. Toate ca toate, dar Vince e un dansator extraordinar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici