"Regina" şi "Happy Hour", recompensate la Premiile VIP

Telenovela "Regina", difuzată de postul Acasă, a primit premiul VIP la secţiunea Film, în timp ce emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, a primit aceeaşi distincţie la categoria Divertisment, la gala Premiilor VIP - Performanţa în echipă, organizată joi seară, la Palatul Ştirbey de lângă Bucureşti.

144 afișări
Imaginea articolului "Regina" şi "Happy Hour", recompensate la Premiile VIP

"Regina" şi "Happy Hour", recompensate la Premiile VIP (Imagine: Mediafax Foto)

Telenovela "Regina" şi emisiunea "Happy Hour" s-au numărat printre câştigătorii celor 14 distincţii, decernate joi seară, în cadrul unei ediţii speciale a Premiilor VIP - Performanţa în echipă.

Premiul acordat "Regina" - telenovela cu cele mai mari audienţe din România - a fost ridicat de actorii Diana Dumitrescu, Doiniţa Oancea, Gheorghe Visu şi Octavian Strunilă.

"Este o onoare pentru noi. Mulţumim întregii echipei care a lucrat la proiectul "Regina". A fost un proiect superb şi promitem că ceea ce va urma o să bată audienţele din "Regina"", a spus Diana Dumitrescu, interpreta rolului Regina din telenovelă.

Totodată, premiul VIP la categoria Divertisment a fost acordat emisiunii "Happy Hour", prezentată de Cătălin Măruţă.

Iolanda Balaş Soter a primit premiul VIP pentru Excelenţă, pentru "întreaga activitate care a condus la dezvoltarea sportului românesc". Prezentă la ceremonie, ea a invitat publicul la mişcare. "Mişcarea înseamnă viaţă", a spus Iolanda Balaş Soter.

Premiul VIP la secţiunea Muzică a fost acordat cântăreţului Florin Chilian, pentru turneul naţional susţinut recent de acesta, în timp ce premiul special Hitul verii a fost primit de Connect-R.

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a primit premiul VIP la categoria Televiziune, pentru campania "TVR te îndeamnă să vezi".

La secţiunea Radio, premiul VIP a mers la Radio Zu, în timp ce premiul VIP pentru Presă scrisă a revenit cotidianului Gazeta Sporturilor.

Totodată, distincţia pentru Teatru a mers la Teatrul "Constantin Tănase". Premiul, acordat pentru deschiderea sălii de spectacole în aer liber a teatrului, a fost ridicat de actorul Alexandru Arşinel.

În acelaşi timp, redeschiderea vieţii liturgice la Capela "Sfânta Treime" a domeniului Ştirbey a primit premiul Vip pentru Eveniment.

Cătălin Păunescu a fost premiat pentru "contribuţia la dezvoltarea societăţii", iar Allianz Direct a primit premiul pentru "lumea afacerilor".

La categoria Sport a fost premiat clubul Asesoft Ploieşti în timp ce premiul VIP pentru Modă a revenit brandului Veronesse.

În cadrul evenimentului au susţinut momente artistice Formaţia Andone din Abrud şi Ovidiu Purdea - Somes şi orchestra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici