Reţea internaţională online pentru scriitori şi artişti, lansată de poetul Gelu Vlasin

Poetul Gelu Vlasin a lansat reţeaua "performance - the international cultural network", un loc de "întâlnire" pentru poeţi, scriitori, artişti, oameni de teatru, pictori şi muzicieni, până acum înscriidu-se deja Francisco Munoz, David Backstrom şi Oleg Garaz, transmite asociaţia Fedrom.

8 afișări
Imaginea articolului Reţea internaţională online pentru scriitori şi artişti, lansată de poetul Gelu Vlasin

Reţea internaţională online pentru scriitori şi artişti, lansată de poetul Gelu Vlasin

Pe site-ul http://reteaualiterara.ning.com s-au înregistrat, până acum, 230 de oameni de cultură din Spania, România, Franţa, Canada, Australia, USA, Siria şi Germania. Printre aceştia se află Francisco Munoz, David Backstrom, Oleg Garaz, Erkut Tokman, Jose Javier Gonzalez, Mihai Ignat, Cosmin Perta, George Vasilievici, Şerban Axinte, Livia Roşca, Andrei Ruse, Adi Georgescu, Miruna Vlad şi Cristina Maria Vlasin.

Cei care s-au înscris în reţea au posibilitatea, în mod gratuit, să-şi creeze propria pagină web, să posteze texte, fotografii, muzică, video, să beneficieze de o adresă personală de mail şi să lege contacte cu oameni de cultură din alte ţări, dar şi cu promotori culturali, agenţi literari, edituri, reviste sau traducători.

Gelu Vlasin, născut în Telciu, judeţul Bistriţa-Năsăud, a debutat în 1999 cu volumul de versuri "Tratat la Psihiatrie", pentru care a obţinut premiul de debut al Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti, iar în anul 2000, premiul Uniunii Scriitorilor din România, la Colocviile "George Coşbuc". A publicat, până acum, patru cărţi de poezie şi pregăteşte, pentru acest an, debutul în proză cu o carte despre peripeţiile unui român în ţinuturile lui Don Quijote.

Gelu Vlasin este rezident la Madrid şi este responsabil de comunicare şi imagine la Federaţia asociaţiilor româneşti din Spania, Fedrom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici