Ricchi e Poveri concertează la Sala Palatului în 18 decembrie

Trupa italiană Ricchi e Poveri va susţine în 18 decembrie un concert la Sala Palatului.

259 afișări
Imaginea articolului Ricchi e Poveri concertează la Sala Palatului în 18 decembrie

Sursa foto: twitter.com/iricchiepoveri

Ricchi e Poveri, al căror nume evocă contrastul dintre bogăţie şi sărăcie, este o formaţie muzicală originară din Genova (Italia), având o carieră impresionantă încă din anul 1967. Cu peste 22 de milioane de discuri vândute, artiştii italieni au marcat profund scena muzicală internaţională. Sunt cunoscuţi nu doar pentru talentul lor muzical, ci şi pentru capacitatea de a crea melodii care rămân în inima publicului, precum „La prima cosa bella", „Che sarà", „Come vorrei", „Mamma Maria" şi, bineînţeles, imnul iubirii „Sarà perché ti amo".

Ricchi e Poveri a participat de 12 ori la Festival Sanremo, câştigând premiul în 1985 cu melodia „Se m'innamoro". De asemenea, au fost mândrii reprezentanţi ai Italiei la Eurovision în 1978, captivând inimile publicului pe plan internaţional.

„Concertul pe care îl vor susţine pe 18 decembrie va fi o ocazie unică de a petrece o seară magică alături de o trupă legendă, Ricchi e Poveri. Angelo şi Angela vor fi acompaniaţi de o trupă live, oferind o experienţă de neuitat fanilor. Sala Palatului, unul dintre cele mai importante locuri de evenimente din Bucureşti, va găzdui acest spectacol extraordinar, unde vom putea fredona împreună fiecare vers, fiecare notă melodioasă a pieselor noastre preferate, aşa că vă aşteptăm la concert”, declară Dan Anghel, organizator concert.

Biletele s-au pus deja în vânzare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici