Robert Turcescu, numit director general al Realitatea FM

Robert Turcescu a fost numit director general al postului de radio Realitatea FM, totodată acesta urmând să realizeze emisiunea "România în direct", difuzată până acum la Europa FM, la postul de radio al trustului Realitatea-Caţavencu, a declarat Turcescu pentru MEDIAFAX.

122 afișări
Imaginea articolului Robert Turcescu, numit director general al Realitatea FM

Robert Turcescu, numit director general al Realitatea FM (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi s-a oferit funcţia de director general al postului Realitatea FM şi am acceptat", a precizat Turcescu.

Totodată, acesta a spus că emisiunea "România în direct" pe care o realiza la postul de radio Europa FM, va contiua să fie realizată la Realitatea FM, în acelaşi format şi de la aceeaşi oră. "România în direct" este un talk-show, difuzat de luni până vineri, de la 13.00 la 14.00.

Robert Turcescu (33 de ani) are 15 ani de experienţă în presă, de-a lungul vremii lucrând ca reporter, redactor, realizator sau comentator atât în radio şi televiziune, cât şi în presa scrisă centrală (Curierul Naţional, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema). În prezent, Robert Turcescu este realizator al emisiunii "100%", difuzată de postul Realitatea TV şi face parte din Consiliul Editorial al Cotidianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici