Robert Turcescu: Sport Total FM se va transforma în postul de radio "100% FM"

Postul de radio Sport Total FM, cumpărat în decembrie de Robert Turcescu şi Bobby Păunescu, se va transforma, treptat, în "100% FM", lansarea propriu-zisă a noii staţii urmând să se producă spre începutul toamnei, a declarat pentru MEDIAFAX jurnalistul Robert Turcescu.

1499 afișări
Imaginea articolului Robert Turcescu: Sport Total FM se va transforma în postul de radio "100% FM"

Robert Turcescu: Sport Total FM se va transforma în postul de radio "100% FM" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit lui Robert Turcescu, în acest moment, Sport Total FM (105,8 FM) are o structură mai plină de informaţii. Noul slogan al postului de radio este "100% FM", care "probabil în timp va deveni numele radioului".

"Noi am încărcat liniile de programe. Am introdus o dimensiune de dialog cu ascultătorii. Există şi o redacţie de ştiri care lucrează pentru radio. Radioul are o structură mai plină de informaţii, însă rămâne cu o încărcătură sportivă pronunţată. Vrem să înţeleagă ascultătorii Sport Total FM că dimensiunea de radio preocupat de sport nu se va pierde. Probabil că într-o perioadă rezonabilă de timp, numele radioului va fi «100% FM», iar fostul nume va rămâne în istorie, o istorie frumoasă", a declarat Robert Turcescu.

El a precizat că lansarea propriu-zisă a noului post de radio se va produce cel mai probabil la începutul toamnei.

În noua grilă a postului de radio se regăsesc emisiunile: "Prime time" (difuzată între 07.00 - 11.00), "11 Metri" (între 11.00 - 14.00) şi "Reţeaua de socializare" (14.00 - 18.00).

În curând, şi Robert Turcescu îşi va relua emisiunea "România vorbeşte" la Sport Total FM. Jurnalistul realizează şi emisiunea "100%", la postul B1 TV.

Totodată, Robert Turcescu a spus că au fost activate frecvenţele Sport Total FM de la Galaţi, Botoşani şi Slatina, care nu erau puse în funcţiune. Pe aceste frecvenţe ale radioului vor fi retransmise programele produse la Bucureşti.

Robert Turcescu şi Bobby Păunescu au cumpărat Sport Total FM, urmând ca postul de radio cu profil sportiv să fie transformat într-unul de ştiri şi comentarii, după cum a declarat, în 21 decembrie 2010, pentru MEDIAFAX jurnalistul.

Licenţa audiovizuală a postului de radio Sport Total FM era deţinută la momentul respectiv de societatea Global Media Expert SRL, care îi avea acţionari pe: Nicolae Bară (80%) şi Şerban Eugen Chioncel (20%), potrivit site-ului Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

"Sunt acţionarul majoritar la Sport Total FM, cu 70% din acţiuni, iar pachetul minoritar de acţiuni este deţinut de Bobby Păunescu", a spus la momentul respectiv Robert Turcescu. El nu a dezvăluit valoarea tranzacţiei, precizând totuşi că "nu a fost o sumă extraordinar de mare".

El a precizat că noua structură editorială a Sport Total FM se va baza, în principal, pe oameni care au lucrat la Realitatea FM. "Sunt oameni care au demisionat odată cu plecarea mea de la Realitatea FM", a spus Turcescu, precizând că el va ocupa şi funcţia de director general al postului de radio.

În ceea ce priveşte fosta echipă de la Sport Total FM, Robert Turcescu a spus că aceasta nu este foarte numeroasă, ajungând la circa 15-20 de oameni, inclusiv personalul administrativ. "Îi vom putea folosi în noul format al radioului în măsura în care şi ei îşi doresc", a explicat Turcescu.

Postul de radio cu profil sportiv Sport Total FM s-a lansat în martie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici