Rodica Culcer a dat din nou în judecată TVR

Rodica Culcer a depus, luni, la Tribunalul Bucureşti, o acţiune împotriva Societăţii Române de Televiziune (SRTv), cerând, printre altele, reintegrarea sa în funcţia de director al Direcţiei Ştiri şi acordarea atribuţiilor editoriale aferente funcţiei de director al Departamentului de Ştiri.

22 afișări
Imaginea articolului Rodica Culcer a dat din nou în judecată TVR

Rodica Culcer a dat din nou în judecată TVR

"Am depus acţiunea şi am termen în iunie. Am cerut să se anuleze şi celelalte acte rezultate din decizia pe care a anulat-o Curtea de Apel", a declarat pentru MEDIAFAX Rodica Culcer, care, în prezent, ocupă funcţia de director al Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport din TVR.

În acţiunea depusă în instanţă, Rodica Culcer solicită "nulitatea absolută" a actului adiţional la contractul individual de muncă nr. 9786, încheiat ca urmare a deciziei emise de preşedintele - director general al TVR (Decizia nr. DRU/250/16.10.2007), prin care a fost destituită din funcţia de director al Direcţiei Ştiri şi numită în funcţia de director al Direcţiei de Emisiuni Informative şi Sport.

Totodată, Culcer cere Tribunalului Bucureşti "nulitatea absolută" a actelor subsecvente aceleiaşi decizii a lui Alexandru Sassu, "respectiv a deciziei de organizare şi ţinere a concursului pentru ocuparea postului de director al Departamentului de Ştiri din cadrul Direcţiei de Emisiuni Informative şi Sport a SRTv".

În plus, Rodica Culcer solicită Tribunalului să dispună reintegrarea sa în funcţia de director al Direcţiei de Ştiri şi obligarea TVR "la acordarea funcţiei de director al Departamentului de Ştiri/ acordarea atribuţiilor editoriale aferente funcţiei de director al Departamentului de Ştiri".

Până în momentul difuzării acestei ştiri, SRTv nu a transmis un punct de vedere oficial cu privire la aceste aspecte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici