Românii, provocaţi să răspundă la întrebarea "De ce iubesc România?", de 1 Decembrie

Românii sunt provocaţi să răspundă la întrebarea "De ce iubesc România?", cu prilejul Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, când Pro TV împlineşte 16 ani de la lansare, informează televiziunea.

624 afișări
Imaginea articolului Românii, provocaţi să răspundă la întrebarea "De ce iubesc România?", de 1 Decembrie

Românii, provocaţi să răspundă la întrebarea "De ce iubesc România?", de 1 Decembrie

De la sublim la grotesc, între derizoriu şi excepţional, România este o continuă provocare. Dar este provocarea tuturor românilor. Oricât de greu ar fi, tot mai bine e acasă şi, oricâte ţări ar colinda, România este locul pe care românii îl poartă în suflet.

Anul acesta, la 16 ani de Pro TV, românii sunt provocaţi să demonstreze că au curajul de a iubi această ţară, cu bune şi rele. Pentru ca declaraţiile lor să ajungă în faţa întregii lumi, ei au la dispoziţie trei mijloace prin care se pot face auziţi: http://cabina.protv.ro, site-ul www.deceiubescromania.ro, iar pe protv.ro găsesc aplicaţia prin care îşi pot face profil de român. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la Pro TV, chiar de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Lansată luni, pe 21 noiembrie, Cabina Pro TV a atras deja sute de utilizatori dornici să-şi declare sentimentele pentru ţara natală.

De asemenea, prin intermediul site-ului protv.ro, oricine se poate mândri că este român, realizând, cu ajutorul aplicaţiei speciale, "profilul de român", pe care îl pot ulterior încărca pe Facebook, cea mai mare comunitate online din lume, pe care nu mai puţin de 3,8 milioane de români au cont.

Pe Facebook, pe pagina special dedicată campaniei "De ce iubesc România?", fanii pot afla care sunt motivele pentru care iubesc România atât vedete precum Pavel Bartoş, Horia Brenciu şi Jojo, cât şi oameni obişnuiţi, patrioţi convinşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici