Ruxandra Săraru nu mai este directorul Direcţiei Comunicare din SRR

Demeter Andras, preşedintele-director general al Radioului Public, a declarat pentru MEDIAFAX că Ruxandra Săraru nu mai este director al Direcţiei Comunicare şi Marketing din Societatea Română de Radiodifuziune (SRR), precizând că acest post este vacant începând de luni şi va fi scos la concurs.

283 afișări
Imaginea articolului Ruxandra Săraru nu mai este directorul Direcţiei Comunicare din SRR

Ruxandra Săraru nu mai este directorul Direcţiei Comunicare din SRR (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ruxandra Săraru şi-a depus demisia în decembrie 2010 din funcţia de director al Direcţiei Comunicare şi Marketing din Societatea Română de Radiodifuziune. Ulterior, Ruxandra Săraru a revenit asupra demisiei sale, depunând o cerere prin care solicita retragerea demisiei sale, după cum a declarat în 21 decembrie 2010, pentru MEDIAFAX, Demeter Andras.

A urmat o perioadă de preaviz, care a expirat luni, spune acum Demeter Andras.

"Doamna Ruxandra Săraru nu mai este director al Direcţiei Comunicare şi Marketing. Ieri (luni, nr.) i-a expirat preavizul. De astăzi (marţi, nr.) postul este vacant. Urmează să scoatem la concurs postul, dar în prezent reconsiderăm procedura de ocupare a funcţiilor de conducere în Radioul Public. O să găsim iniţial o soluţie pentru ocuparea postului prin delegare", a declarat marţi Demeter Andras, pentru MEDIAFAX.

El a precizat că Ruxandra Săraru o să rămână în continuare în Radioul Public, astfel încât Radio România "va putea să beneficieze în continuare de experienţa ei".

În 21 decembrie 2010, Demeter Andras spunea că Ruxandra Săraru l-a anunţat de câteva ori că vrea să demisioneze. "A invocat probleme în departamentul său, cu subordonaţii şi şefii de serviciu", a mai spus atunci Demeter Andras.

La momentul respectiv, contactată de MEDIAFAX, Ruxandra Săraru a refuzat să facă declaraţii privind demisia sa. Totuşi, ea a declarat pentru paginademedia.ro: "Nu mai există onoare. Au fost nenumărate gentlemen's agreements cu preşedintele-director general pe care el le-a încălcat în mod repetat".

Ruxandra Săraru a fost numită director de Comunicare şi Marketing al Societăţii Române de Radiodifuziune, cu delegaţie, începând cu data de 15 septembrie 2008. Ulterior, ea a câştigat acest post în urma unui concurs organizat de Radioul Public.

La momentul numirii sale în funcţia de director al Direcţiei de Comunicare şi Marketing din SRR, Ruxandra Săraru era consilier principal al conducerii Radioului Public şi preşedinte al "Fundaţiei Radio România".

Ruxandra Săraru are o experienţă bogată în mass-media audiovizuală, fiind redactor de rubrică la Radio România (în perioada 1990 - 1996) şi director de programe la Radio Total. Şi-a continuat activitatea jurnalistică în televiziune (1996 - 2004) şi a revenit la Radioul Public în anul 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici