S-au reluat spectacolele de teatru. Marii actori au emoţii de începători

  • Actorii teatrului român plâng de fericire că sunt pe scenă din nou
  • Maia Morgenstern spune că are în medie 3 spectacole pe săptămână
  • Carmen Tănase a crezut că nu va mai juca niciodată într-o piesă de treatru
464 afișări
Imaginea articolului S-au reluat spectacolele de teatru. Marii actori au emoţii de începători

S-au reluat spectacolele de teatru. Marii actori au emoţii de începători

După decizia autorităţilor de a permite spectacolele de teatru să se desfăşoare în aer liber, actorii parcă au renăscut.

Aceştia retrăiesc fiecare moment cu mari emoţii şi se bucură că pot reveni la meseria care îi reprezintă. Unele actriţe spun că n-au simţit atâta fericire de mult timp.

„Cu emoţie am aşteptat cu drag publicul şi am avut bucuria întâlnirii cu publicul şi sunt profund recunoscătoare. Oamenii care au dorit să vină la spectacol au păstrat toate normele impuse si am luat-o asta ca pe o dovada de respect, de dragoste, de solidaritate”, a mărturisit Maia Morgenstern.

Numeroase piese de teatru se desfăşoară în fiecare săptămână în Bucureşti.

Aseară ai avut ocazia să vezi Gaiţele, o comedie interpretată de cei mai buni actori.

„A fost foarte încărcat de emoţie, special, nici nu pot să spun în cuvinte, a fost ca prima dată când am urcat pe o scenă profesionistă, îmi tremurau picioarele pentru că mi-era dor”, a spus şi Carmen Tănase.

Marii actori români preferă să vadă partea bună în situaţia curentă a teatrelor. Unii dintre ei sunt bucuroşi că mai pot face actorie, alţii observă şi că pandemia a schimbat toată ambianţa teatrală şi speră să revină la forma iniţială

„E puţin diferit, binenţeles că e diferit, cum e diferită întreaga noastră viaţă de dimineaţă şi până seara. Sunt în primul rând foarte puţini, faţă de sălile pline pe care le aveam până în martie, dar cei care sunt prezenţi sunt cu o dragoste fantastică”, consideră Manuela Harabor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici