Samsung organizează Smart TV Application Workshop, seminar despre aplicaţiile Smart TV

Samsung Electronics România organizează pe 23 aprilie primul seminar dedicat aplicaţiilor dezvoltate pentru Smart TV-urile Samsung, adresat persoanelor din industrie care vor să afle mai multe despre platforma Samsung Smart TV şi să fie în pas cu ultimele tendinţe în domeniu.

156 afișări
Imaginea articolului Samsung organizează Smart TV Application Workshop, seminar despre aplicaţiile Smart TV

Samsung organizează Smart TV Application Workshop, seminar despre aplicaţiile Smart TV

Seminarul va fi susţinut de doi ingineri de la centrul de R&D Samsung din Polonia, care vor veni cu informaţii esenţiale despre dezvoltarea aplicaţiilor Smart TV şi vor oferi participanţilor exemple de aplicaţii deja existente în alte ţări.

Seminarul se va desfăşura la sediul companiei Samsung Electronics România şi va include două sesiuni a câte 2 ore, începând cu orele 9:30 şi 14:30, care îşi propun să-i aducă în acelaşi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicaţii, dar şi pe cei care vor să afle mai multe despre acest domeniu.

„Piaţa de Smart TV-uri din România este în continuă creştere, observându-se o schimbare fundamentală în modul de utilizare al televizoarelor, datorită penetrării tot mai mari a Smart TV-urilor. Samsung încearcă să dezvolte mereu noi tehnologii care să răspundă cerinţelor utilizatorilor şi care să le ofere o experienţă premium. Dezvoltarea aplicaţiilor Smart TV revoluţionează cu adevărat modul în care lumea percepe televiziunea şi din acest motiv credem că este esenţial ca această tehnologie să fie înţeleasă de specialiştii care pot contribui la dezvoltarea industriei. Prin acest seminar despre dezvoltarea aplicaţiilor pe Smart TV, ne propunem să oferim informaţii relevante dezvoltatorilor şi vrem să continuăm implicarea Samsung în inovarea serviciilor care pot aduce o nouă perspectivă pe piaţa locală de Smart TV-uri”, a declarat George Catrina, Content Manager, Samsung Electronics România.

Cei interesaţi să participe la seminarul de aplicaţii Smart TV se pot înscrie completând un formular de înregistrare, disponibil pe pagina de Facebook a Samsung România.

Samsung Electronics Co., Ltd. este un lider mondial în tehnologie, deschizând noi posibilităţi pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare şi descoperire neîncetată, transformăm lumea televizoarelor, smartphone-urilor, tabletelor, calculatoarelor, camerelor video, aparatelor casnice, imprimantelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor şi soluţiilor cu LED-uri. Avem 286.000 de angajaţi din 80 de ţări, cu vânzări anuale de peste 216,7 miliarde de dolari(US). Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să vizitaţi www.samsung.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici