Săptămâna Modei de la New York: modelele „îmbrăcate” cu bandă adezivă

Joel Alvarez, cu un trecut de om fără adăpost, a devenit stilist şi a creat haine şocante făcute doar din scotch - bandă adezivă.

495 afișări
Imaginea articolului Săptămâna Modei de la New York: modelele „îmbrăcate” cu bandă adezivă

Săptămâna Modei de la New York: modelele „îmbrăcate” deoar în scotch

Designerul Joel Alvarez, originar din Miami, care are un trecut îndelungat ca persoană fără adăpost, a revoluţionat şi a scandalizat Săptămânii Modei de la New York.

El a aplicat mini benzi de scotch pe sânii modelelor, pentru a putea trece de cenzura Facebook, urcându-le pe scenă. Spectacolul său a stârnit un scandal, fiind socotit un număr porno.

În 2008, Alvarez locuia în maşină şi se străduia să se hrănească.

Şi-a povestit cumpăna: „Majoritatea rudelor mele muriseră şi am moştenit de la ei o mică proprietate dărăpănată, care nu este locuibilă. Casa mirosea urât. Avea apă roz care ieşea din cadă, când am scos toaleta,şi erau găuri în acoperiş de mărimea unui cuptor cu microunde”.

Cea mai faimoasă frază a creatorului de modă este „traieşti chiar şi cu puţin”. În acel moment, prefera să se culce în maşină. Acum, îşi poate permite să doarmă la „Four Season”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
new york,
moda

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici